Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu muhteşem kadroyu kuran mustafa cengiz başkanım size çok teşekkür ediyorum
!
Camiamızın Yaşayan Efsanesi, neredeyse yarım asrı Galatasaray'ımıza çok büyük hizmetlerle geçiren İmparatorumuz Fatih Terim'e "Bay Ego" diyerek neyi amaçladığınızı anlayabilmiş değilim.

Umarım, maksadınızı aşan bir tabir kullandığınızı fark edip, tüm renkdaşlarımızdan özür dilersiniz.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Antuda "fenerbahçe76" bizden biri mi yoksa özürlü mü ?

Seriye 6 numara demeye çalışmış Falcao müzmin sakatmış :D Lan kıskançlığın çekememezliğin bu kadarı yuh ya :D

OHA.ben şok geçiriyorum beyler siz devam edin :asd: nzonzinin romada maçı yokmuş adam akıllı :D

Antudan enstantaneler :D

''Seri´yi Akhisar maçında izledim turşunun teki. Beğenmedikleri De Jonk stilinde bir futbolcu. Nzonzi ise gamsız sıradan bir futbolcu‚ bize gelse kim bu ya denecek adam. Kaldı ki Roma´da doğru düzgün maçı yok. Ellerinde patlayacak son bomba ise Falcao olacak renktaşlarım. Bakmayın öyle repliklerde attığı gollere. Koşmayan ayağına top isteyen müzmin sakat bir oyuncu bence. Yoksa büyük liglere hemen transfer olurdu. Moral bozmak yok renktaşlar. Kolarov Gustavo Khajer üçlüsünü alırsak herşey çok farklı olacak. Yönetimin sessizliğini buna yoruyorum.''

Felipe Melo bize gelirken cok kotuydu ve bizde efsane oldu nzonzi gecen sene nasildi Italyada?

yönetime helal olsun ama ben bu kadroyu 4 4 2 oynarken izlersem mest olurum keske oyun sistemi ona donse.Emre mor 2. forvet gibi

Ankara'da olan Galatasaray Store'a ait.

IMG_20190814_182930.webp

N'zonzi geldi Geriye 1 tane ölümcül darbe kaldı oda falcao. Umarım o işte bitmiştir Ayrıca mitroglu yollansın hatta linnes'i de yollayıp bir tane iyi tecrübeli stoper almak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt