Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.695
- 102.759
- 5.238
#Şükrügöreviniyaptı
#AbdurrahimFalcaoNerede
#AbdurrahimFalcaoNerede
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
büyük liglere transfer olurdu muOHA.ben şok geçiriyorum beyler siz devam edinnzonzinin romada maçı yokmuş adam akıllı
Antudan enstantaneler
''Seri´yi Akhisar maçında izledim turşunun teki. Beğenmedikleri De Jonk stilinde bir futbolcu. Nzonzi ise gamsız sıradan bir futbolcu‚ bize gelse kim bu ya denecek adam. Kaldı ki Roma´da doğru düzgün maçı yok. Ellerinde patlayacak son bomba ise Falcao olacak renktaşlarım. Bakmayın öyle repliklerde attığı gollere. Koşmayan ayağına top isteyen müzmin sakat bir oyuncu bence. Yoksa büyük liglere hemen transfer olurdu. Moral bozmak yok renktaşlar. Kolarov Gustavo Khajer üçlüsünü alırsak herşey çok farklı olacak. Yönetimin sessizliğini buna yoruyorum.''
bir hayal sadece ....Onu unut, 442 oynayacak bir tane kanat oyuncusu yok kadroda.
stoperi unutmayalım
N'zonzi geldi Geriye 1 tane ölümcül darbe kaldı oda falcao. Umarım o işte bitmiştir Ayrıca mitroglu yollansın hatta linnes'i de yollayıp bir tane iyi tecrübeli stoper almak lazım.
Nasıl? Ne stoperinden bahsediyorsun?Seri bu takimin 3.stoperi şu an, 6 numarası bile değil..
Taraftarlar yeni çıkan formalara Falcao ismini yazdırdığı için harf stoğu yapmışlar. Heyecanlanmaya şuan için gerek yok.
Seri bu takimin 3.stoperi şu an, 6 numarası bile değil..
Bunları keklemek dünyanın en basit işi.Nzonzi
Seri
Emre Bol
3 yüksek bonservis verilmiş oyuncu çok cüzzi ücretlerle takımımızda
alkışlar yönetime![]()