Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğlum Serie A'nın en çok top kapan oyuncusunu aldık lan. Şaşkınım hala şoktayım :D

Yalnız bugün şükrü ve aponun beğendiği tweetlerde Falcao ve Nzonzi yazıyordu. Falcaoda yarın açıklanmazsa maçtan sonra veya Cumartesi açıklanır

Eveeeeet. Falcaoyu geldi sayarsak kucuk ve buyuk $ikecilerin tek bir kursunu kaldi. O da yabanci siniri getirmek. Icinde bulunduklari durum ve yaptiklari transferlerden belli ki sabah aksam bunun icin ugrasacaklar.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Fiziksel teması sevenlerin kralı nzonziyi aldık işte

nzonzi öyle bir adam değil işte evet kendisiyle ikili mcüadelede rakip zorlanır da nzonzi fiziğiyle rakipleri yıkıp geçen bir adam değil

benim demek istediğim farklıydı

okan emre suat mesela adama pirana gibi saldırıyorlardı

şimdi bu takımda öyle bir oyuncu yok

ama başka bir oyun tarzı ile aşılabilir tabi

alan parselleme, pas yolu kapatma gibi

bos.gif

Ulan adamlar gözgöre göre deniz ile vedatı bize bi güzel kitledi. Bu adamları alacağımıza neden nzonzi ve falcao için kapışmadın sevgili yönetim ? Bu neyin kafasıdır ya ?
bos.gif

bos.gif

muzice bir bek satışı olsa linnes mariano ya da nagadan biri ve sol ayağı çok iyi genç uçurtma bir bek alsak
Ben bek konusunda (en azından 1 sezon daha) çok fazla karamsar değilim. Bence mariano da Nagatomo da form tutacaklardir. Yedekleri de Linnes ve Şener, lig duzeyinde gayet yeterlidir. Hatta ligin en iyi rotasyonu bence.

Antuda fener icin ahmed musa ismi geçiyor eğer böyle bir olasılık varsa araya girelim alalım bize cük oturur

avrupada kırılgan kalırmıyız onu bilemiyorum

fiziksel oyuna yatkın olmayan bir takımız luyi haricinde temaslı oyunu sevmeyen bir yapımız var
Nzonzi forumdaki kanının aksine sert bir oyuncu. Agresifliği de yeterli. Videolarda pek tackles felan görememiş olabilirler, çünkü genelde kimse Nzonziyle mücadeleye girmiyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt