Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gs Juve‚ Fenerbahce Milan olmustur..
1 / 1
stockholm1907 - 14.08.2019 19:23

Bu yonetim/yönetimlerin kafasiyla‚ bu beceriksizlikle‚ is bilmezlikle kacinilmaz olmustur..

5 senedir sampiyonluk yok‚ 11 futbolcun ayrilmis‚ gecen yıl kume dusmekten zor kurtulmussun hicbir calisma yok‚ hazilrik yok 5 eksikle lige başlıyorsun.

Fatih terim denen nefret edilesi hocasiyla‚ öyle veys boyle yonetim becerileriyle‚ ust uste samp ligine gidip ekonomik guc kazanarak bu ligi bu sene degil 2-3 sene en az götürürler..

Biz bu Comolli bağımlıligyla‚ is bilmez beceriksiz‚ elinde puro futbolun f sinden anlamayan yönetimle bizden hicbisi olmaz.

Bu sene bjk ve ibfk dan da bisi olmsz.

Adamların en kolay şampiyonlugu geliyor..
[alıntı yap

Zavallı angutlar sıyırdılar ötüyorlar

Dün akşam yangın yapılmasaydı bugün Nzonzi bitmezdi. Dün akşamki yangının nedenide fotoğraf,iyi oldu boşver
yok ya zaten nzonzi ile bayadır ilgileniyorduk seri gibi ilk haberler önceden çıkmıştı ha belki 2 gün sonra değil önce açıklanmıştır bilmiyorum.

Ama şu aponun falcao fotoğrafı çok moral bozucu hem kendisi için hem bizim için.

bv2pyY.jpeg

Bu Falcao işi olmazsa kimin kellesi alınacak acaba yeter artık bu kadar forvet alamamazlık ne çektik arkadaş tez kovulup sadece forvet transferinden sorumlu birini alsak işe yeri var bunlar beceremiyor demek ki.

Valla dostum şimdi halukun twitter adresinden baktım.18 sa önce yazmış nzonzi gsde diye.italyan kaynakları bugün öğlen haberleri girmeye başlamıştı ha daha öncesi varsa bilemeyeceğim ama yine de haluk kesin olarak yazmıştı bir yerlerden haber aldığı kesin.
Gece yabanci kaynaklar anlasma tamam yazmislardi ondan sonra Haluk yazdi

ertuğrul istemiyorum

kaan ayhan alınacak yoksa o beyaz kağıtlar istifa satırlarıyla dolacak

falcao konusuna girmiyorum bile

falcaoyu alamıyorsan icardi gelecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt