- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam ama şu kadro rahat rahat şampiyon olamıyorsa oturup ağlayalım.Bana kalırsa bjk ve ts dışında rakip yokIyi de diger takim da tum maclarini kazanirsa? Hakem faktorunu de unutma
Müteahhitlik yapıyor.Sneijder menajer olarak gelsin!!!
hot dog - 14.08.2019 20:20 |
|
O ne anlar müteahhitcilikten. Dolandirirlar onu cakallar.Müteahhitlik yapıyor.
Nzonzi'nin duyumcusu kim?Falcao Kap her an gelebilir.
Nzonzi'nin duyumcusundan "Falcao için Monacodan onay çıktı".
Dün gece dinledim galatasaraylılar rahat olsun nzonzi ve falcao galatasarayda dediHaluk Yürekli Nzonzi haberinin içinde Falcao’yu da yazmışmı.?
40m€verdikleri icinfalcao bu hafta gelmez maçı oynayıp gelme haberi doğrudur.Hazır forvet varken neden yeni transfere güvensin hocaları
Etli tüketilmez etsiz tüketilirBeyler konu disi ama Çig köfte bir gece buzdolabinda saklatip bir dahaki gün tüketilirmi?
Hayatta olmaz diger oyunculara saygisizlik ondan sonra o bolgede oynayan oyuncuya forma adeletinden bahsedemezsin donk oynarBu aksam Istanbula yarin saglik kontrolu ve lisansi ciksin Cuma gunude Denizli macina yeni 6 no ile cikalim
İstanbulda yapıyor, Katarlılara ittiriyordu en son.O ne anlar müteahhitcilikten. Dolandirirlar onu cakallar.

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaynağımı adminlere bildirmiştim..Kaynak kim?