- 12 Haziran 2011
- 72.168
- 21.750
- 2.893
Hayırlı olsun diyebilir miyiz?Kasper Dolberg Ajax'ta gözden düştü.
Overmars: "Kasper konusunda önemli gelişmeler olabilir"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlı olsun diyebilir miyiz?Kasper Dolberg Ajax'ta gözden düştü.
Overmars: "Kasper konusunda önemli gelişmeler olabilir"
Patlamaz. Takım yaşlı olmasa keşke bizim olsa derdim, 2 yıl genç hali en iyi sol bekler listemde ilk 5'te yer bulur.Şu mallar 3-5 verip Kolarov'u alsınlarda ellerinde para kalmasa ne komik olur. Sol bekten kahraman yaratıcaklarını sanıyorlar.
antu dünyanın en mal topluluğudur, aksi düşünülemez.
Hayır çok daha iyi bir kadromuz olur. O kadrodan 6 yabancı ve çift forvet yüzünden verim alamadık. Ve şampiyon olamadık. Şimdi kadromuz daha alternatifli ve farklı oyunları oynayabilir. Ayrıca Drogba ilk 6 ayı dışında bize bir şey katmadı.Falcao da gelirse drogbali, melolu, sneijderli kadroya yakın bir kadromuz olur.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Patlamaz zaten. Ama kadrolarını göz önüne getirdiğinde Kolarov'un hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini görmek lazım.Patlamaz. Takım yaşlı olmasa keşke bizim olsa derdim, 2 yıl genç hali en iyi sol bekler listemde ilk 5'te yer bulur.
Herif resmen "iyi yere dükkan açtım" mesaji vermis.
1 haftalik maasiyla yenisini acar.Ben bu ezikleri tanıyorsam O dükkanı yakarlar![]()
Patlamaz tabi Kolarov’un kalitesinden kimsenin şüphesi yok da tek başına pek bir etkisi olmaz. Bunların bütün parayı sol beke gömecek lüksü yok.Patlamaz. Takım yaşlı olmasa keşke bizim olsa derdim, 2 yıl genç hali en iyi sol bekler listemde ilk 5'te yer bulur.
"Adamlar Falcao" yorumları okumaktan sıkıldık. Biraz da "Adamlar Nzonzi" yorumları okuyalım:
Rize li olduğu için değil sadece aleni şekilde akp li olduğundan yalaka olduğundan kızılıyorŞu Albayrak ile ne alıp veremediğiniz var ya?
Adam 6 senede 6 kere şampiyon olmuş.
Sırf Rizeli Anadolu insani diye dışlıyorsunuz adamı.
Kardeşim her yörenin kendine özgü yapısı var neden adamı küçümsüyorsunuz?
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi