Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalanlar
Falcao
Scout striker
Mehmet ozcan
Scout midfielder

Satilacaklar
Diagne
Kiralanacaklar
Ozorn
Mitro

Valla Falcao gelmese bile lig bitmiştir.. Millet ilk 11 'i yazıyor ama yedekleri hiç yazmıyor.. İlk 11'e yazılmayan Emre Mor ligin içinden geçer.. Jimmy geçen maç solda çok kötüydü ama sağ kanatta oynadığı dönemde hazırlık maçının yıldızıydı..

Falcao da gelirse CL'deki takımlar korksun şimdiden..

O degilde eksiden cikmak icin en az bir oyuncuyu satmamiz gerekiyor. Bu kim olur acaba

Orta sahayı o kadar uyguna kapattık ki Diagne satılmasa bile artıya çıkma imkanımız var şimdi. Ha Diagne'nin satışı alternatif oyunculara kaynak olması bakımından yine değerlidir. Ama el mecbur beklemiyoruz.

kalite konusunda efsane takım olacağız gibi ama ilk 11 için hız sorunu olacak gibi

emre_mor_siftah_yapti.jpg

Birisi satılacak ama kim acaba. Diagne gideceğini pek zannetmiyorum açıkçası.

3-6 milyona satış olmalı (falcao ya 3 ödersek 6 olur)

Nigerjalı stoper gider kiralık. Mitroglu gider belkide. Sanki linnes gidecek gibi hissediyorum ama hiç fikrim yok açıkçası.

CL de grup tan cikarsak toplamda galibiyet primleriyle 25 Milyon Euro para girmesi demektir kasaya..15 gun oncesine kadar hatirlamiyorum asporda biri Galatasarayin kasasi doldu ve hic bir futbolcuya borcu yok demisti.Yillik mali aciklamadada kardayiz zaten..Mustafa Cengiz gruptan cikarsak bu mali tablo ile UEFA ile masaya oturursa buyuk ihtimal cezayi kaldirirlar diye dusunuyorum
Kaldırmasınlar cezayı böyle daha iyi bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt