Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nagatomo, Mariano ve Donk 1 kurus para kazandirmadan sezon sonu bedava ayrilacak gibi duruyor.
Yabancı sınırı gelmezse eğer Donk ile 1 yıl daha uzatılır diye düşünüyorum çünkü hem takımda seviliyor hem de gençler ile yakından ilgileniyor + Stoper ve DOS alternatifi kendisi.

Alpi07 - 14.08.2019 21:38​
Antudan

Çok üzgünüm çok. Malesef Türkiye artık tek takıma doğru hızla ilerliyor hatta oldu bile diyebiliriz. İtalyada juventus‚ Almanyada Bayern Münih... Açık konuşalım ciddi bir yabancı sınırlaması gelmezse bu lig tek takımın hegemonyasındadır artık.

Falcao haftaya salı çarşamba açıklanır diye umuyorum.Kaptanlığını yaptığı kulübe veda maçına çıkacak gibi sadece tahmin ve temenni

Diagnenın tek İyi yaptığı birşey ceza sahasında koşuları ve futbol şansına sahip olması son 2 yıldır.

Başka herhangi bir özeliği olmadığı gibi bir çok eksiği mevcut.

Hava top mücadelede etkisiz
Hücum presinde çabası var ara sıra ama onuda yapmasını bilmiyor.
Ikili mücadelede iyi değil.
Top tekniği vasat.
Şut tekniği kötü.

Mental anlamda sorunlu olduğu gibi karakter yapısı hiç ama hiçbir şekilde kulübümüze uygun değil.

Alınması çok büyük bir yanlıştı ama son saniyede istastikleri ligimizde olumlu olduğu için alındı son saniyede işte.
Ha iyikide aldık bir taraftan diyorum yinede çünkü şampiyonluk konusunda ciddi etkisi oldu skor anlamında. Türkiye ligi için uygun olabilir belki ama daha fazlası beklememek gerekir.

Yabancı sınırı gelmezse eğer Donk ile 1 yıl daha uzatılır diye düşünüyorum çünkü hem takımda seviliyor hem de gençler ile yakından ilgileniyor + Stoper ve DOS alternatifi kendisi.
Donk boş adam, gitmeli artık cok bile kaldi. Yerine genc bi adam lazim mehmet ozcan falan o da olur yabanci da olur zaten nzonzi gelecek sene de kalir

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Şu dakikadan sonra kaçıracağı gol ve goller nedeniyle ıslıklanacağına kalıbımı basarım ha olurda ıslıklanırsa karşılık verir ve işler dönülmez noktaya doğru ilerler
Bu hafta tekrar gol atsın taraftar hepsini unutur. Bende kendisini sevmesemde ligin en iyi golcüsü Diagne ve Burak bence. Ligde işimizi görür ama Avrupa arenasında yetersiz olduğu ortaya çıkar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt