Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 3.697
- 3.710
- 698
Falcao neden kaleci ?![]()
S2ci Sporx İlk11
Bence S2ci ilk 11'i. SENCE BU KADRO NASIL? Öyle bir 11 kurdum ki :) Ah ah... Sen de on beş saniyede kurwww.sporx.com
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao neden kaleci ?![]()
S2ci Sporx İlk11
Bence S2ci ilk 11'i. SENCE BU KADRO NASIL? Öyle bir 11 kurdum ki :) Ah ah... Sen de on beş saniyede kurwww.sporx.com
Galatasaray’ın büyüklüğünü Elmanderin transfer hikayesini anlatan bülent tulun anlattı. Max kruse ve muriçten çok daha büyük transfer. Falcao da bedavaya gelmeyecek.Musleraya çok para teklif ettik Melo da orada yılın bidonuydu. Elmander büyük transfer sayılmaz.
İrfan Can tam bizlik aslındaYedeğe bir Türk orta saha lazım. Artık Selçuk’u saymıyorum
Biz sekizinci olduğumuzda melo urfa selçuk elmander muslera geldi bence olay vizyon, büyüklük ve terim faktörü.
Ya bırakın Allah aşkına şu çöpü bu kulübe sokacağımıza Atalay hatta Mustafa Kapı oynasın ŞL’de bile daha iyiİrfan Can tam bizlik aslında
10 milyon euro eder mi sence?
Acemi birliğinde kimse tvnin tsini göremez.

Sanırım Taylan Antalyalı olabilirİrfan Can tam bizlik aslında
ne saçma bir olay lan builk sene sonunda 16 vereceğimize 1 sene daha oynatıp 13 veririz almak istersek
![]()