Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.366
- 21.341
- 2.238
ne saçma bir olay lan builk sene sonunda 16 vereceğimize 1 sene daha oynatıp 13 veririz almak istersek
![]()
O seneki maaşını düşmüşler anladığım kadarıyla.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne saçma bir olay lan builk sene sonunda 16 vereceğimize 1 sene daha oynatıp 13 veririz almak istersek
![]()
500 bin € diyorlar 2. sene kiralanırsa2. sene için kiralama bedei neyin vardır belki
falcao gelirse dünya da ilk kez ağız kenarlarının tur atıp kaynaşmasını göreceğiz ha gayret.oooo nzonzi geldi herkesin ağzı kulaklarında![]()
Qral son duyumları veroooo nzonzi geldi herkesin ağzı kulaklarında![]()
2. sene 13 opsiyonunun mantıklı bi nedeni yok o halde500 bin € diyorlar 2. sene kiralanırsa
oooo nzonzi geldi herkesin ağzı kulaklarında![]()
son duyum mu nzonzi yetmedi mi ne doymak bilmezsiniz siz yaa fenerli napsın antuya girdim biraz mesaj okudum gülmekten öldüm ya renktaslar iyi ki GALATASARAYLIYIZ biz yaaQral son duyumları ver![]()
KesinlikleTaylana 600k vereceğimize Özcan için 1m verip alsak keşke
Renktas son duyumlar nedir. Falcao gelemedi bioooo nzonzi geldi herkesin ağzı kulaklarında![]()
Keşke Atalay ve Mustafa oynasa ama su an onlar icin erkenYa bırakın Allah aşkına şu çöpü bu kulübe sokacağımıza Atalay hatta Mustafa Kapı oynasın ŞL’de bile daha iyi
Hangi Topal Şu transfer döneminin başından beri kulüp bulamayan topal mı:red:Antuda şuan omurilik felci geciriyorlar. Topal Nzonzi den iyi diyorlar ahahahah madem iyiydi neden saldiniz monaccoduklarim
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi