Ozan Aparı
Büyük Kaptan
- 21 Şubat 2010
- 20.512
- 2.924
- 2.313
Falcao gelene kadar yangın.Bu ateş Nzonzi ile Sönmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Emre mor eksikliği giderir diye umut ediyorumBenim hoşuma gitmeyen tek konu biz yıllardır hızlı kanatla oynuyoruz. Bu sene o eksikliğimiz olacak. Bruma-rodri-onye. Bir kanat hızlı olmalı bence
yeni duyum isteyenlere taylan antalyalı için erzurumla görüşüyoruz kayseride istiyor ama net birsey yok
NZONZIYI ne zaman soylediydin sen?son duyum mu nzonzi yetmedi mi ne doymak bilmezsiniz siz yaa fenerli napsın antuya girdim biraz mesaj okudum gülmekten öldüm ya renktaslar iyi ki GALATASARAYLIYIZ biz yaa
PurpleBenim hoşuma gitmeyen tek konu biz yıllardır hızlı kanatla oynuyoruz. Bu sene o eksikliğimiz olacak. Bruma-rodri-onye. Bir kanat hızlı olmalı bence
carole?zamaninda elimizde genc ve yetenekli sol bek varken herkes cöp muamelesi yapiyordu adama... simdi sol bek begenmiyoruz.

Renktaş duyumun nedirSumudica: Fenerbahçe ile kadro kalitelerimiz arasında fark yok
hahahahhaa
yeni duyum isteyenlere taylan antalyalı için erzurumla görüşüyoruz kayseride istiyor ama net birsey yok

NZONZIYI ne zaman soylediydin sen?
Aynen
Senin duyumun neydi?Sumudica: Fenerbahçe ile kadro kalitelerimiz arasında fark yok
hahahahhaa