Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
985156C1-5335-4E2A-A790-7D16006AA272.webp

HOAYDAAAAAAAAAAA

bence nzonzi ye projeden bahsettiler bu doğrultuda takımda feghouli belhanda olduğunu ayrıca bu sene seri ve falcaoyu aldıklarını falan söylediler.
İş çabuk bitti. Şimdi de bu falcao zaten galatasarayda diye takip ediyor... Yoksa takip etmezdi diyorum

Keita kewell lincoln arda baros jo giovanni dos santos nonda vs li kadroda müthiş dedik 5.oldu o kadro.

Havalanmayalım hemen lütfen.

Sükuneti bozmadan üste üste KOYA KOYA gidicez inşallah

Lan Terim’e kızıyordum seriyi 6 numara oynatacak diye. Acaba bizim yönetim 6 numaraya isteksizdi de Terim bilerek mi oynattı düşünmeye başladım ciddi ciddi 🙈
kardeş bunu her zaman söylüyorum. Yaw arkadaş koskoca terim burda 1,2 şapalağın bildiği kadar mı biliyor futbolu. O çapsızlar görüyor velveleyi kopartıyor terim görmüyor mu oynanan oyunu.
Allah başımızdan eksik etmesin o varken bize sıkıntı yok

Yalnız bu beklerle sterling bernardo silva Salah MAne falan perişan eder bizi
kimi alsak durdurabilir ki bunları durdurabilecek bir isim var mı bizim çapımızı saymıyorum bile en zengin klupler bile bulamamış ki şamp. Oldular. Bence bizim hedef 3. Olup fark yemeden uefaya gidip oradan yürümek en öenmliside en az Bi 2 sene de lig de şamp olmak. Bak satmadan alamıyoruz bu sebepten klube nakit girdileri elde kalıyor bununlada maaşlar ödeniyor borç kapanıyor. Şu kurtlarla ve karla 2-3 seneye düzlüğe çıkarız bonservise cepten vermediğimiz için. O yüzden bence şl hayali çok gerçekçi değil şu aşamada

Bu adam durduk yere neden falcao yu takip etti acaba bizimkiler falcao ile de anlaştık mı dedi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt