Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadasla tartisiyoruz.
Sizce burda mantikli olan sag ayakla koseye birakmak mi. Yoksa sol ayakla vurmak mi daha mantikli??

Ekli dosyalar

• 122D8B36-8559-4118-B733-F5808166CE31.webp
    122D8B36-8559-4118-B733-F5808166CE31.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 149
Keita kewell lincoln arda baros jo giovanni dos santos nonda vs li kadroda müthiş dedik 5.oldu o kadro.

Havalanmayalım hemen lütfen.

Sükuneti bozmadan üste üste KOYA KOYA gidicez inşallah
O kadronun orta sahasi lesti ortasahasi cok yumusakti super ligte ortasahan iyiyse sampiyon olursun bu kadar net

kimi alsak durdurabilir ki bunları durdurabilecek bir isim var mı bizim çapımızı saymıyorum bile en zengin klupler bile bulamamış ki şamp. Oldular. Bence bizim hedef 3. Olup fark yemeden uefaya gidip oradan yürümek en öenmliside en az Bi 2 sene de lig de şamp olmak. Bak satmadan alamıyoruz bu sebepten klube nakit girdileri elde kalıyor bununlada maaşlar ödeniyor borç kapanıyor. Şu kurtlarla ve karla 2-3 seneye düzlüğe çıkarız bonservise cepten vermediğimiz için. O yüzden bence şl hayali çok gerçekçi değil şu aşamada

dediğin gibi en üst düzeydeki oyunculara karşı çare bulamayacağımız bir gerçek. zaten kimse bulamıyor.

ama tek silahı hız olan oyuncular da zorlayabiliyor bizi.

mesela geçen seneki rize maçında 2-1 geri düştüğümüz pozisyonda mariano topa yetişene kadar aminu filelere yolladı topu.

yani genel bir atletizm sorunumuz var. bunu bu sene için çözmemiz kolay gözükmüyor, seneye bakacağız artık.

Arkadasla tartisiyoruz.
Sizce burda mantikli olan sag ayakla koseye birakmak mi. Yoksa sol ayakla vurmak mi daha mantikli??
Bana da ters geldi sol ayakla vurması. Şansa da attı bence ama top çok açılmıştı sanki sağ ayakla bursa vakit kaybeder ve açı kapanirdi. Kazara gol attı davar diyebiliriz

ertuğrul taylan mehmet çatne satılsa anında imzayı atarlar heralde

edit. bide bu isimler yeterlimi yav ertuğrulu bi fmden bılıyorum bide adı anılınca burada sövülmüştü çöp cart curt vs diye diğer ikisi içinde fikrim yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt