Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
su ana kadar gelmemesi belliydi zaten monacoda sorun oldugunu cok beklentiye girmemek lazım hersey olabilir artık

bu adamda kibir var sanki yaw.

bana mı öyle geliyor acb

Vala beyler ben Konya’da 7 trilyon para dağıtmıştım çiftçilerimize. Böyle ufacık bi odada toplu olarak 7 trilyon gördüm. Dağıtırken bile kalktı bi tarafım. 😁 Böyle adamlarda Ego olması normaldir. Kibir değil başkan’daki, bence oldukça da beyefendi pozisyonuna göre.

Ben olsam koyduk mu!!! yaparım o seviyelerde. 😆

Falcao bu macera ve maddi imkanları kaçırmaz gelecektir o gelene kadar biz burda akıl sağlığımızı kaybetmeyiz umarım ...

Monaco resmi sitesi göndermiyoruz dese bile inanmam.

O işt bitti başkan rahatlıktan uçacak nerdeyse videoda

A3C04D6E-EB68-4F7F-A446-1CF26FB41B50.webp

Arkadaşlar yurtdışındayım.
İş için geldim.
Burda maçı tv ücretsiz verdi
İşimin tam ortasında bile yorumları okuyor, transfer nöbetini takip ediyorum :giggle:

belliydi zamanında dedik bu adam kontrat koparmaya çalışıyor diye ama linç yedik sustuk neyse hayırlısı olsun başkasını alırız

Falcao'dan önce yerli santrafor açıklanacağını düşünüyorum.
Cenk>Taner>Enes

Mehmet Özcan alınabilir, alınmalı.

Bursalı Ertuğrul bu saate kadar açıklanmasıyla yerli başka biri için ugraşılıyor olabilir. Bu isim
Kaan Ayhan olabilir. 3 mevkiyi birden yedekleyebilir.

Sonra Falcao gelir.

Sonlara doğru Sevilla bize istediğimiz koşullarda Banega'yı önerir. Belhanda satılırsa Banega alınır veya Banega alınır, Belhanda devre arası satılır. Gelen para ile Guga alınır, Mariano ülkesine döner.

Ozornwafor kiralık

Falcao bizi çok güzel kullandı. Demek ki karaktersiz bir oyuncuymuş gelmediği iyi oldu boşverin. Scout transferi yapalım ön tarafa

Is Falcao da biter beyler, gercekten gelmek istiyorsa gelir, yoksa Monacoda kalir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt