Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan sinyali vermiş işte. Falcao bizi seçmiş. Haftasonu 11'e girer, son maçını oynar. Ptesi-Salı uçağa atlar gelir.

Abi zaten iş falcaoya kaldıysa kesin bizde , adam o kadar cimbombom yazdı rezil eder mi kendini koakoca falcao

Malum fotoğraf paylaşılmasa, sosyal medyadan takipleşmeler yorumlaşmalar yaşanmasa tam şu aşamada falcao görüşmeleri olumsuz sonuçlandı diye haber girebilirdin. Şimdi ayıkla pirincin taşını.

ertuğrul taylan mehmet çatne satılsa anında imzayı atarlar heralde

edit. bide bu isimler yeterlimi yav ertuğrulu bi fmden bılıyorum bide adı anılınca burada sövülmüştü çöp cart curt vs diye diğer ikisi içinde fikrim yok
ertuğrul leş rengim.ahmet çalıkı aratır en az 20 maçını izledim emin ol

Ulan şimdi de moskoflarla mı savaşacağız?Bu komünistlere güven olmaz demiştik.

Bunlar kapitalist faşist serefsizler azizim
Liberal yavrusaklar bunlar
Bunlar oligark
Bunlar monarch
Bunlarin ideolojisinede, prensligine, monarchligina misyonerden helikoptere gecireyim

Malum fotoğraf paylaşılmasa, sosyal medyadan takipleşmeler yorumlaşmalar yaşanmasa tam şu aşamada falcao görüşmeleri olumsuz sonuçlandı diye haber girebilirdin. Şimdi ayıkla pirincin taşını.
Sözlükte birinin iddasına göre sızdıran oğluymuş istemeyerektir muhtemelen ama çok kötü oldu

Ya beyler Falcaonun bizi kullanmaya ihtiyacı mı var Allahınızı severseniz? Adam zaten çinden yıllık 12 teklif almış. Miami desen kapısında kuyruk adamın. Monacodan sözleşme kapmak istiyor olsa Çinden servet teklif ediyorlar ama sözleşmemi uzatırsanız fedakarlık yapıp sizde kalırım der diyecek olsa. Monaco belki bu sezonluk kadroda tutmak istiyor olabilir ama sözleşme uzatmak istediği hiç inandırıcı değil. Adama cezbedici gelmiş belliki bizde oynama fikri. Öyle olmasa çıkıp da Galatasarayda oynamak güzel olurdu diye açıklama yapmazdı. Falcao da ayrıca karakterlidir çamur atmayın adama. Karakterli olmasa zaten geçen yıl feda deyip indirime gitmezdi yıllık ücretinde. Ben zaten monacoya gelmeyi para için kabul ettim, banane kardeşim kapı gibi sözleşmem var ödeyin benim paramı der otururdu.

Ben şahsım adına bu transfer olmazsa Albayrakı eleştirmeyeceğim, çünkü monaco adamı bırakmak istemiyor..
Falcao gitmek istediği için oralara kadar gitti anlaştı, foto felan çektirdi..

Süreç bariz ortada ve artık Albayrak'ın yapabileceği hic birşey yok.. emek olarak verebileceği herşeyi verdi bence.
Bütün olay monaconun inadinin kırılmasında, tamam git dedikleri an açıklanır Falcao..

Bence bilinçli haberler alacağız Falcaoyu yani bilmiyorum almalıyız kepazelik şu saatten sonra fotoğraf çektirmeler takipleşmeler falcaonunun cimbombom yazması :oops: Bu monacoyla sözleşme uzatmak için bizi kullandıysaçok daha büyük bir rezillik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt