Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaka bir yana Falcao transferinde bi olumsuzluk olduğunu düşünmüyorum.Olmazsa da yönetime kızamam(alternatifleri varsa) Seri,Nzonzi,Belhanda üçlüsü gibi aşırı first class orta saha kurdular.Emre Mor hamlesi gayet yerindeydi.Tek eksiklikleri sponsor gibi duruyor

Beyler sakin olun avrupada vergi olayi var bunu gecenler arastirdim en yüksek vergi orani fransada türkiye de en az vergi ödenen ülke

Bir oyuncuya türkiyede net 1 mio euro maas ödüyorda kulüb kasadan 1.19 mio cikiyor
Fransada 1 mio euro maasa kasadan 2.74 mio euro cikiyor

Yani bizim teklif 3 sene icin nerden baksan 18 mio dur
Monaco 18 mio euro net maas ödeyebilmesi icin brüt 49.32 mio euro ödemesi lazim

Net bilgidir.

Fransada vergi orani 60-70 % civari

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fransa da vergi oranı dediğin gibi olabilir ama Monaco Fransa'nın bir şehri değil, Monaco bir ülke o yüzden büyük ihtimal vergi olayı orada farklıdır.

Özür di
PhotoGrid_1565822785401~2.webp

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Bundan sonra artik monaco kiminle ilgilenirse salca olup 3 mu veriyorlar biz 5 gosterip fiyati yukseltecegiz onunbununcocuklarinin hayatini karartmak Galatasaray ilkelerine kazinmali

Kan kustura kustura transfer yaptiralim onunbunu n cocuklarina

Cok pis ayar oldum bunlara
Renktaş adamlara böyle yaklaşırsak gülerler halimize. Adamlar 40 milyon Euro’ya forvet aldı. Bizim başımızda Ffp belası var. Hoş haklısın anasını satim. Biz bu bela da bile Diagne’ye 13 milyon vermiş adamız yürüyelim dümdüz sıkmayın lan canımızı. Ben yedere 5 milyon Euro daha fazla maaş teklif edip kafasını karıştırırız🤬

Ben şahsım adına bu transfer olmazsa Albayrakı eleştirmeyeceğim, çünkü monaco adamı bırakmak istemiyor..
Falcao gitmek istediği için oralara kadar gitti anlaştı, foto felan çektirdi..

Süreç bariz ortada ve artık Albayrak'ın yapabileceği hic birşey yok.. emek olarak verebileceği herşeyi verdi bence.
Bütün olay monaconun inadinin kırılmasında, tamam git dedikleri an açıklanır Falcao..
Nasıl eleştirmiyecez alamazsan alamazsın ya kardeşim niye fotoğraf çektiriyorsun alamadığın adamla niye bunu servis edip umutlandırıyorsun

Albayrak davala felan iyi bi ***leri gerek. Özür dileyin olmadi diyin bari. Plan b HEMEN

Ya beyler Falcaonun bizi kullanmaya ihtiyacı mı var Allahınızı severseniz? Adam zaten çinden yıllık 12 teklif almış. Miami desen kapısında kuyruk adamın. Monacodan sözleşme kapmak istiyor olsa Çinden servet teklif ediyorlar ama sözleşmemi uzatırsanız fedakarlık yapıp sizde kalırım der diyecek olsa. Monaco belki bu sezonluk kadroda tutmak istiyor olabilir ama sözleşme uzatmak istediği hiç inandırıcı değil. Adama cezbedici gelmiş belliki bizde oynama fikri. Öyle olmasa çıkıp da Galatasarayda oynamak güzel olurdu diye açıklama yapmazdı. Falcao da ayrıca karakterlidir çamur atmayın adama. Karakterli olmasa zaten geçen yıl feda deyip indirime gitmezdi yıllık ücretinde. Ben zaten monacoya gelmeyi para için kabul ettim, banane kardeşim kapı gibi sözleşmem var ödeyin benim paramı der otururdu.
valla yalana gerek yok güzel yorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt