Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao olmuyorsa olmasin napalim. Schneiderlin, Elneny falan 6 no icin diyorlardi ve onlardan üstün Nzonzi geldi.

Forvete de alternatif bululur. Belki bir tane, kan emici menajeri olmayan ve mac 3 milyon maas alan birini getirirler onun yerine.

Abi şu da ayrı konu şuan bonservissiz alabileceğimiz güzel forvet var mı? Falcao nun kalitesi ortada valla şimdiye kadar ki yaptıkları transferleri düşünüyorum da Falcao gelmezse kızarmıyım kızsam haksızlık etmiş olur muyum diyorum sonra da diyorum ki gel ulan Falcao güzel sinerjinin içine edip milletin kafasını yakma işte diyorum
Normal şartlarda Falcao yu da bonservissiz alamıyoruz da bonservis vermeden alırsak zaten müthiş yönetim başarısı olur...

Ben geleceğine inanıyorum gelirse ne olur konusunda kararsızım. Olmazsa karalar bağlamam yani. Ama benim derdim haftalarca bu adamla ciddi bir şekilde uğraşıldığı halde olmazsa sanki hiç emek sarfedilmemiş gibi bir muamele gösterilecek olması.

Monaco nun hem ihtiyacı var aslında bu adama hem de çok büyük kozu var para koparmak için. Çünkü hem taraftar aşırı baskı yapıyor takıma hem de Galatasaray İn böyle bir oyuncuya gerçekten ihtiyacı olduğunu biliyorlar. Bu yüzden de son ana kadar ne koparabilirsek derdindeler...

11295782_976501102384182_1844772136019082040_n.jpg

Icardi'nin oğlu

Babası da bu şanlı formayı giymelidir!!

Çocuklar seviyor kırmızıyı. 😊

Nasıl eleştirmiyecez alamazsan alamazsın ya kardeşim niye fotoğraf çektiriyorsun alamadığın adamla niye bunu servis edip umutlandırıyorsun
Bak eğer oyuncunun menejeri ok vermese hayatta servis edilmezdi bu foto..
Monaco bırakmak istemiyor, oyuncu bırakın gideyim diyor o fofotoğraf..
Sonuçta kontratlı futbolcusu , koparmak için elimizden geleni yapıyoruz takımından, sakin kafayla yorumlayınca anlam verebiliyorsun süreçte yaşananlara..

Bu ertem resmen ters totem yaziyor, tam is bitti derken o dümbük "bu is bitti" diye tweet atti 2 hafta oldu adam hala gelcek. Sunun hesabini spamlayalim kapansin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt