Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fransa medyasında falcao’nun monaco ile Pazartesi günü yeni sözleşme imzalayacak haberleri çoğalmaya başladı
Ben falcaonun geleceğine inanıyorum

Diagne gitmeden Falcao gelmez gibi birsey yok.
Kulup zaten ekside suan, bu da demek ki transfer sezonu bittikten sonra bakiliyor butceye.

7d5a948119c422f4624acf94ed9bd4ce.webp

Nzonzi İstanbul’a ne zaman geliyor?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İşin şakası bir yana gol atmayı bilen genç bir forvet harika olur bu takıma. İster yedek ister as olsun, bu takım forvetine çok gol attırır bence. Nzonzi ve defans hattı dahil pasör, asist potansiyeli yüksek oyuncu grubuna sahibiz. Forveti parlatıp iyi paralara satma şansınımız yüksek, bu kadro ile.

Silas vamangituka

Şener var Ali Kemal kardeşim. Her ne kadar Fenerliler beğenmese de oranın suyuyla alakalı olduğunu düşünüyorum. İyi takımda daha iyi olurlar bu isimler. Hasan Ali bize gelse, Ozan bize gelse çok daha başka oynarlar misal. Tabi göreceğiz Şener'in performansını da.

Yabancı sınırlaması gelirse Fatih hocamın risk alıp kaleyi çok üzülerek de olsa gözden çıkarabileceğini düşünüyorum. Okan'a da bağlı tabi.Türk bek de yok ki arkadaş güvenip verelim formayı. :danyal: Bakalım ne düşünüyorlar.

Umut Meras ile neden ilgilendmedik bilmiyorum açikcasi her konuda hak veriyorum sana

Solbek icin:

Raye vallecanoda oynayan 25 yasindaki solbek: Alex Moreno

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt