Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.900
- 7.393
- 1.743
Ümit Davala falcaoyu takip etmeyi birakmis instagramda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Monaco'nun teklifini kabul edecek gibi duruyor demiş.
İşte buradan sonra bu işi bozan yönetim olmaz, seni sözleşme imzalamak için kullanan Falcao olur, bunu anlayacak kapsitede taraftar lazım. Yönetime sövenlere lafım.Falcao transfer süreci :
Galatasarayda Falcao sesleri
Galatasaray Monaco ıle Falcao için görüşüyor
Mustafa Cengiz : Elimizden gelenin fazlasını yapacağız
Albayrak: Bırakın bari Falcaoyu alalım
Falcao Instagramda coştu,beyeniler, yorumlar vs vs
Muslera ve Donk Instagramda Falcaoya seslendi
Galatasaray Falcao ile anlaştı.
Falcao Galatasaray hakkında önemli şeyler söyledi.
Albayrak ve Falcao resmi bomba gibi patladı
Bu is tamam Falcao Galatasaray da , transfer imzaya kaldı
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Buraya kadar hersey olmlu gidiyordu....
burda bir renktaş adını ne zaman ki Rademel Falcao yaptı adını süreç terse çevrildi.Kimdi o uğursuz acabaİşte buradan sonra bu işi bozan yönetim olmaz, seni sözleşme imzalamak için kullanan Falcao olur, bunu anlayacak kapsitede taraftar lazım. Yönetime sövenlere lafım.
Kendi keyfi bilir yapacak bir sey yok klubede curusunBizi kullanarak 3 yıllık sözleşmeyi kaptı. Olayın özeti budur.
Nasıl telaffuz ediliyor reyiz onu da söyleseydin yeterli![]()
Monaconun mevcut santraforları bir daha yazıyorum forvet değil SANTRAFORLARI ve bu takım 4-2-3-1 oynuyor,stüne üstlük avrupa da yok.
BEN YEDDER
FALCAO
JOVETİC
PELLEGRİ
SYYLA
FOSTER
Ekli dosyayı görüntüle 56105
Bence de ona ayar gelmistir ama yine de hos degil yaptigi. Olacaklari bilmeliydi.Bence Umit Davala'ya Fatih Terim demistir.