Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şeref twitter hesabının kendine ait olmadığını hep söyledi . tamam eyvallah

sadece ekşi de yazıyorum demişti önceden geldiğinde. Fakat bu seneki gelişinde ekşideki hesapta bana ait değil dedi. Sosyal mecraların hiçbirinde yokum dedi.

ekşide yazılanları buraya taşıdığı günleri de biliyoruz ama niyeyse en son gelişinde ekşiyide yalanladı benim değil dedi. Garip doğrusu

Sosyal medyada yokum dedi ama ekşiyi yalanlamadı sanki.

ya bu takip olaylarına takılmak nedir ya?ümit davala daha önceden falcaoyu takip ediyodu diye bilyorum ayrıca.dün takibe aldı falan deniyodu ya.falcao geri takip yapmadı diye de takipten cıkarmıstır herhalde.ergen sevgili bulmacalarından siz daha iyi anlarsınız.komik olmayın artık.sabredin bi

Yönetim forvet transferiyle ilgili bir açıklama yapmalı. Hele de bu konuda sabıka kaydı kabarıkken.

Şu ana kadar transferlerimiz:

Steven Nzonzi 🇫🇷 (AS ROMA)
Jean Michael Seri 🇨🇮 (FULHAM FC)
Christian Luyindama 🇨🇩 (S.LİEGE)
Ryan Babel 🇳🇱
Okan Koçuk 🇹🇷
Emre Mor 🇹🇷
Şener Özbayraklı 🇹🇷
Jimmy Durmaz 🇸🇪
Adem Büyük 🇹🇷
Valentine Ozornwafor 🇳🇬 (ENYİMBA)

Gündemdekiler:

Radamel Falcao 🇨🇴 (AS MONACO)
Mehmet Özcan 🇹🇷 (ESKİŞEHİR)
Taylan Antalyalı 🇹🇷 (ERZURUM BB)
Mert Çetin 🇹🇷 (G.BİRLİĞİ)

Ekşiden

"bazı takımlarımızın 11 yabancıyla sahaya çıkması kamuoyunda rahatsızlık yarattı."

kamuoyu dediği de futbolcu eskisi rıdvan'la büyük türk düşünürü, muazzam siyasetçi bahçeli sanırım.

oğlum açık açık söyleyin "galatasaray bütün takımların içinden geçmeye başladı, fener 10 senedir cl'ye gidemiyor, batacak duruma geldiler. galatasaray'a çelme takmamız lazım." diyin de anlayalım lan. ülkenin nerdeyse yarısı galatasaray'lı sen hangi kamuoyundan bahsediyorsun ak. ne mide bulandırıcı adamlarsınız siz.

sözlükte ağızlarından "fetö" lafını düşürmeyen sik kafalı galatasaray düşmanlarının iyi okuması gereken açıklama. çok değil 3 ay sonra "galatasaray götümüzü sikti, hakemler kahrolsun :(((" diye ağlamaya başlarsınız.

malesef transferi olumsuz sonuçlanmış futbolcu. çıkarım, tahmin ya da ters totem değil, bilgi. üzgünüm...
15 Ağustos 2019 14:01 · avukatbey

sözlükte yazmış biri önceden bilgi veriyor muydu bu şahıs

Falcao pesinde kosa kosa yediniz tum transfer sezonunu bravo. Dunyadaki tek forvet falcao cunku. Gelmiyor iste sozlesme uzatmak icin kullaniyor bizi.

+30 gollu adami da 3’e 5’e okutamadiniz, boyle beceriksizlik olmaz.
Koşarken 3 tane hayal edemeyeceğin adamı aldılar ne istiyorsun daha?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rüzgar nereden eserse oraya gidiyor yine millet. Hele hele yangın tayfa. Unutmayın rüzgar sadece yangını büyütür. Sakin kalmakta fayda var. :D Falcao'yu gündemden düşürmek lazım birkaç gün. Lig başlıyor, Denizli maçına odaklanmak gerek. Sonrasında bakarız durumlara.

Ne Şeref Aydınmış be arkadaş. Bu takımın Yöneticileri nerde neden hiç bir açıklama yapmazlar ? Ben Şereften ondan bundan mı duyucam ne olup bittiğini ya. Adam gibi bir tane açıklama yok. Hayırlısı diyosunuz gidip falcaoyu alıp gelelim diyosunuz fotoğraf çekip medyaya sürüyosunuz like lar takipler cabası ama 1 tane gelişme yok ya

bu kadar kasmayın.bi relax olun.kavun karpuz yiyin,soguk bi ayran için.nzonzi ve seri transferlerini normal karsılaşmış taraftarsınız siz.falcao size kurban olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt