Onur Emre
Sarı Üye
- 2 Ağustos 2019
- 571
- 680
- 1.138
Yapsınlar bakalım Nzonzi yangında. sonra geldiydi.Belki Falço da gelirBırak yangın yapsınlar bu sefer ben de destekliyorum. Haketti bizim salaklar.lastikten bile daha fazla uzadı bu mevzu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapsınlar bakalım Nzonzi yangında. sonra geldiydi.Belki Falço da gelirBırak yangın yapsınlar bu sefer ben de destekliyorum. Haketti bizim salaklar.lastikten bile daha fazla uzadı bu mevzu
Falcao neden gemileri yaksın ki böyle doğuştan Galatasaraylı sanki adam. Fazla uçuyoruz bence bazen.Falcao bugün çıkıp ben Galatasaray'a gitmek istiyorum..Monaco'da oynamak istemiyorum dese medyaya.. Kulübe'de çıkıp kalırsam son sezonumda gerekirse alt yapıda çalışma yaparım dese transfer 1 günde çözülürdü..
Gelmesin abi Falcao.. Gitsin Ben Yedder kekokusun yedeği olsun am.
Bence de yönetimlik bir sıkıntı yok. Adam tuttu Cimbombom yazdı arkadaş ıslak imzaya kadar gitmişti iş olmadı. Belki Abdurrahimle Falçau uşağum ha böyle 80 tane attırur bizim takim saa filam diyorlardı ama olmadı yapacak bir şey var mı? Yok. Bitti gitti.Bir şey yapmana gerek yok, ama elindeki oyuncuya toplu şekilde hakaret operasyonu yapmak yarar değil zarar veren bir ahmaklık.
Yönetim elinden geleni yaptı bence Falcao konusunda. Tek hataları bu kadar göz önünde devam etmeleri ve süreci bir yerden sonra duygusal şekilde yürütmeleri.
2020 mi dünya mı kupasiArkadaşlar mantıklı düşünün Monaco bu sene avrupa kupalarında yok seneye 2020 dünya kupası var Falcao'nun milli takımda ilk 11 de forma giymesi için iyi bir Avrupa performansı da göstermek isteyecektir Kolombiya'da Muriel var, Zapata var iyi adamlar var illa ki kendini göstermeye çalışacaktır
Yeni haber
Aynen, adam evi de bosaltmisken kalmaz artik... mantiksiz. Heyecanini kaybetmistir, ben olsam en azindan öyle olur.Herseyi gectim bu adamin ailesi neden otelde kaliyolar?
Evlerini mi boya badana yaptiriyolar?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dünya kupası 2020'de işte adam Monaco kaldığı sürece yedekten öte geçmez Avrupa'da CL performansı lazım2020 mi dünya mı kupasi
Mitroglu kesin gitti belli , ozanvafir mudur nedir boş topçu o da kiralık gidiyor zaten . Feg ve ndozi gelince 13 yabancı oluyor son an kadromuz . Gerçekten 2 forvet istiyor hoca Denizli kafilesi ile belli oldu ama diagne de gitmiyor falcao da gelmiyor . Nasıl olacak 2 forvet anlamadım gitti . Hadi 1 forvet kirala desek kimi satacagiz sorular sorular
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar mantıklı düşünün Monaco bu sene avrupa kupalarında yok seneye 2020 dünya kupası var Falcao'nun milli takımda ilk 11 de forma giymesi için iyi bir Avrupa performansı da göstermek isteyecektir Kolombiya'da Muriel var, Zapata var iyi adamlar var illa ki kendini göstermeye çalışacaktır
:red:Falcao bugün çıkıp ben Galatasaray'a gitmek istiyorum..Monaco'da oynamak istemiyorum dese medyaya.. Kulübe'de çıkıp kalırsam son sezonumda gerekirse alt yapıda çalışma yaparım dese transfer 1 günde çözülürdü..
Gelmesin abi Falcao.. Gitsin Ben Yedder kekokusun yedeği olsun