Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao bugün çıkıp ben Galatasaray'a gitmek istiyorum..Monaco'da oynamak istemiyorum dese medyaya.. Kulübe'de çıkıp kalırsam son sezonumda gerekirse alt yapıda çalışma yaparım dese transfer 1 günde çözülürdü..

Gelmesin abi Falcao.. Gitsin Ben Yedder kekokusun yedeği olsun am.
Falcao neden gemileri yaksın ki böyle doğuştan Galatasaraylı sanki adam. Fazla uçuyoruz bence bazen.

Son düzenleme:
qw.webp

Bir şey yapmana gerek yok, ama elindeki oyuncuya toplu şekilde hakaret operasyonu yapmak yarar değil zarar veren bir ahmaklık.

Yönetim elinden geleni yaptı bence Falcao konusunda. Tek hataları bu kadar göz önünde devam etmeleri ve süreci bir yerden sonra duygusal şekilde yürütmeleri.
Bence de yönetimlik bir sıkıntı yok. Adam tuttu Cimbombom yazdı arkadaş ıslak imzaya kadar gitmişti iş olmadı. Belki Abdurrahimle Falçau uşağum ha böyle 80 tane attırur bizim takim saa filam diyorlardı ama olmadı yapacak bir şey var mı? Yok. Bitti gitti.

Diagne içinse katılmıyorum bazen zarar edebiliriz ne var bunda. 3 e 5 e bakmadan gönderilmesi lazımdı 5 milyon zarar etsek Diagne'den ben fitim.

Hep havyar hep havyar nereye kadar Falcao. Resti çek gel lan işte. Kıçım metre kare yerde, adım başı lambo, ferrari. Yatlar katlar bu nasıl hayat. Zenginliğinde dozu olur anasını satayım Monako mide bulandırıcı şekilde zengin bir yer. Kimse seni görüp aaa Falcaooooooo bile demiyordur orada. Sen burada bir hava limanına in, o zaman gör Falcao kim, futbol aşkı ne.

Arkadaşlar mantıklı düşünün Monaco bu sene avrupa kupalarında yok seneye 2020 dünya kupası var Falcao'nun milli takımda ilk 11 de forma giymesi için iyi bir Avrupa performansı da göstermek isteyecektir Kolombiya'da Muriel var, Zapata var iyi adamlar var illa ki kendini göstermeye çalışacaktır
2020 mi dünya mı kupasi

falcao transfseri açıklanmadıgı müddetçe monaco hocası ondan yararlanmakta haklı.bu sene hedefleri var.3 puan 3 puandır o hedef için.adamlar tabiki yararlanacak falcaodan gelene kadar

Bu kadar yangına gelmezse ben yangın işini bırakıyorum arkadaş.Zaten zor gaza geldim

Mitroglu kesin gitti belli , ozanvafir mudur nedir boş topçu o da kiralık gidiyor zaten . Feg ve ndozi gelince 13 yabancı oluyor son an kadromuz . Gerçekten 2 forvet istiyor hoca Denizli kafilesi ile belli oldu ama diagne de gitmiyor falcao da gelmiyor . Nasıl olacak 2 forvet anlamadım gitti . Hadi 1 forvet kirala desek kimi satacagiz sorular sorular

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ozornwaforun boş topcu olduğunu nereden biliyorsun kardeş

Afrikada maçlarını mi takip ettin

Arkadaşlar mantıklı düşünün Monaco bu sene avrupa kupalarında yok seneye 2020 dünya kupası var Falcao'nun milli takımda ilk 11 de forma giymesi için iyi bir Avrupa performansı da göstermek isteyecektir Kolombiya'da Muriel var, Zapata var iyi adamlar var illa ki kendini göstermeye çalışacaktır

Yalniz dünya kupasi 2022 de.

Feghouli olsa bile oynamazdi adam henüz hazır değil sövmek icinmi illa oynasın diyorsunuz emre oynar daha iyi soso dinlenmeli

Falcao bugün çıkıp ben Galatasaray'a gitmek istiyorum..Monaco'da oynamak istemiyorum dese medyaya.. Kulübe'de çıkıp kalırsam son sezonumda gerekirse alt yapıda çalışma yaparım dese transfer 1 günde çözülürdü..

Gelmesin abi Falcao.. Gitsin Ben Yedder kekokusun yedeği olsun
:red:

Avukatı berberi manavı tellağı takip etmekten kuruduk anasını satayım

Ümit Davala Falcao'yu takipten çıktı... Gelmezse yönetime kızmam. Adamlar uğraştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt