Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
falcao ile 4-4-2 oynar diyenler için dün biri yazmıstı twitterda.monaco ortasahası ve 10 numara hattı dolu diye.pek yedek bırakılacak adamlar değil ellerindeki ortasahalar.onyekuru geldi üstelik.bi kanat daha alacaklar,matuidi konusulyo öte yandan

Monaco teknik direktörü Leonardo Jardim: "Ben Yedder ve Falcao, hücum hattında gayet uyumlu bir ikili olabilir."

çok da tın artık ne bok yapıyorsanız yapın.yönetim elini güçlü tutmak için 1-2 oyuncuyla görüşmeli.bu kadar falcao diye tutturursanız adamlarda sizi kaz gibi yolmak ister.

Benim anlamadığım, onlarca şeyi kenarı koyuyorum, neden nazlı gelin gibi sırıtıyordu bizim başkan taraftara, "bilmem, hayırlısı vs"?

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

kendisi hakkında transferinin yattığı bilgisini girdiğim entry, sözlük tarafından kaynak göstermediğim için silinen futbolcu.

burası sanıyorum kamuoyu aydınlatma platformu değil. ben de gazeteci değilim ama bir çevrem var. kulübün içinden bir bilgi aldım, ve bilgi malesef doğru. ne yapmam gerekiyor entry sonuna ‘kaynak: içerden’ mi yazayım. ha olur da yanlış çıkarsa bir daha tahminde bulunmam sözlükte.

peki o zaman şöyle yapalım, kendisinin transferinin olumsuz sonuçlandığını düşünüyorum. bu düşüncemin doğru çıkacağına da yüzde yüz inanıyorum. hatta bu düşünceme dair haberlerin bu akşam türkiye basınına düşeceğini tahmin ediyorum. entry benim sildiğimi düşünüp mesaj atan arkadaşlar da bilgilensin istedim, sözlük sildi.

malesef ‘tahminimce’ takımımıza transferi olumsuz sonuçlanan futbolcu.
15 Ağustos 2019 14:36 · avukatbey

🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥

Bos yapiyor hadsiz

Ahmet Bulut hiç bir şey söylemez. Geçenki gibi hazırlıksız da yakalanmas basar gider.

O değilde kimsede demiyor albayrak'ın ingilizce yok fransızcası yok bu adam tek başına bu transfer görüşmelerini nasıl yapıyor. Sarılarak adamı ikna mı etmiş
Umarım ahmet bulut kulübün ne istediğini iyi anlatmıştır bu menajere de pek güvenemiyorum

Ulan Monaco Falcaoyu birakmazsaniz Ben Yeddere bed dua ederiz zaten Falcaodanda bu satten sonra hayir goremezsiniz bizi Delireyin ulan salin su adami

Burada bazı arkadaşlar gelmiyor diye kızıyoruz zannediyor fakat kızdığımız mevzu herkesin susması.Taraftar beklentiye girdikten sonra böyle büyük oyuncu için devamını getirsin en azından açıklama yapsın.Uğraştık olmadı diyin bitsin yada gelecek desin ne bileyim

Bi Allahın kulu gidip alsın gelsin şu herifi artık.göz göre elden kaçıyor.alan transferinden zerre ders almamışlar

c3ef119abbbe37baf75e3127b6e50a53.gif
Kahkaha attım ahahahaha, %100 gsc 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt