Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 77.017
- 67.078
- 5.003
Dünya kupası 2022 de değil mi.ben mi bişeyi kaçırdımDünya kupası 2020'de işte adam Monaco kaldığı sürece yedekten öte geçmez Avrupa'da CL performansı lazım![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dünya kupası 2022 de değil mi.ben mi bişeyi kaçırdımDünya kupası 2020'de işte adam Monaco kaldığı sürece yedekten öte geçmez Avrupa'da CL performansı lazım![]()
O kadar sene katılamayınca hesaplarda karıştı neyse 2022'de olması iyi en azından 3 sene kendini gösterir son bir kez dünya kupasında oynarYalniz dünya kupasi 2022 de.
bence de reyiz gitse monacoya o gözlüklerle randevu almadan monaconun başkanının odasını basar falcaoyu alıp çıkarHanedari yollayin Monacoya
ÖyleymişDünya kupası 2022 de değil mi.ben mi bişeyi kaçırdım
Yani ?Ahmet Bulut 27 dakika sonra iniyor.
kendisi hakkında transferinin yattığı bilgisini girdiğim entry, sözlük tarafından kaynak göstermediğim için silinen futbolcu.
burası sanıyorum kamuoyu aydınlatma platformu değil. ben de gazeteci değilim ama bir çevrem var. kulübün içinden bir bilgi aldım, ve bilgi malesef doğru. ne yapmam gerekiyor entry sonuna ‘kaynak: içerden’ mi yazayım. ha olur da yanlış çıkarsa bir daha tahminde bulunmam sözlükte.
peki o zaman şöyle yapalım, kendisinin transferinin olumsuz sonuçlandığını düşünüyorum. bu düşüncemin doğru çıkacağına da yüzde yüz inanıyorum. hatta bu düşünceme dair haberlerin bu akşam türkiye basınına düşeceğini tahmin ediyorum. entry benim sildiğimi düşünüp mesaj atan arkadaşlar da bilgilensin istedim, sözlük sildi.
malesef ‘tahminimce’ takımımıza transferi olumsuz sonuçlanan futbolcu.
15 Ağustos 2019 14:36 · avukatbey
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gelmek üzere çünkü,ondandırBenim anlamadığım, onlarca şeyi kenarı koyuyorum, neden nazlı gelin gibi sırıtıyordu bizim başkan taraftara, "bilmem, hayırlısı vs"?
Kahkaha attım ahahahaha, %100 gsc