Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değilde kimsede demiyor albayrak'ın ingilizce yok fransızcası yok bu adam tek başına bu transfer görüşmelerini nasıl yapıyor. Sarılarak adamı ikna mı etmiş
Umarım ahmet bulut kulübün ne istediğini iyi anlatmıştır bu menajere de pek güvenemiyorum
İşin ucunda ciddi paralar var menajer parası FFP'ye girmediği için bonservis vermediğimiz taktir de iyi para kazanacaklardır o yüzden adamlar gece gündüz Monaco'da kamp kuruyorlar diye düşünüyorum

Ali Lukunku gibi bir son dakika transferiyle gelmezler insallah!Ekli dosyayı görüntüle 56125
images.webp
sigthorsson_8627.webp

çek takımda oynayan bi genco forvet vardı ibre tekrar ona döner. falcao ise tatlı bi rüyaydı

Ben olumlu olacağını düşünüyorum ama olmazsa da bir an önce alternatiflere bakılmalı.Dünyanın sonu değil.Taş gibi takım kurduk, umutsuzluğa kapılmaya hiç gerek yok.

Olumsuz olsaydı muhabirler bişey yazardı diye düşünüyorum.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kim kimi nerde nasil takip ediyor, nerde nasil birakiyor takibi? Madem takip ediyor niye birakiyor? Madem birakacak takibi niye takibe basliyor?

81FFD2C2-2502-4188-9898-9F7262EE61C3.webp

Hic bi pog anlamadim

O değilde kimsede demiyor albayrak'ın ingilizce yok fransızcası yok bu adam tek başına bu transfer görüşmelerini nasıl yapıyor. Sarılarak adamı ikna mı etmiş
Umarım ahmet bulut kulübün ne istediğini iyi anlatmıştır bu menajere de pek güvenemiyorum
Bence bu transfer iptal olursa falcao apoyu gördükten sonra olmuştur.net

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt