Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamamda transfer söylentisi bu kadar beklentiye sokmuşken sırıtarak resim çekilip halen bir haberdar olunmaması,başka oyuncuda 1 günde yanıt-sonuç gelirken bunda sanki hiç böyle birşey yokmuş gitmişken gördük resim çekildik modunda takılmasıda başka bir olay.bunu şükrü yapsaydı aynısını ona derdim.kişisel olarak yöneticiyi sevip sevmemek durumundan bağımsız olarak söylüyorum.

ha gidersin falcao olmuyorsa falcaodan daha iyisini getirirsin o zaman tamam zaten.sonuçta bakayoko olmuyorsa nzonzi geldi daha iyisi olduğu için birşey demedi kimsede.
Yanlış anlaşılmasın kimseyi savunmuyorum diğer dediklerinde kesinlikle haklısın, akıl tutulması resmen şu süreçte yaşanan olaylar.

🤝
#Falcao
️Metz maçında kadroda yer alması sizi yanıltmasın
♂️Arkanıza yaslanın, stres yapmadan hafta başını bekleyin

Ayrıca bu transfer için haftalardır çalışanlara haksızlık etmeyin derim

Ben hala Fatih hoca hazır görürse Falcao Konya maçında parçalıyı giyer diyorum

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Taraftarla Dalga geçiyor gibiler
Screenshot_2019-08-15-15-22-40-305_com.instagram.android.webp

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncelikle merhabalar.
Bu fotoğrafın sebebini anlamasam da her yeni üyeye yapılan bir muamele olması sebebi ile hoş görüyorum.
Çok fazla yazmayı seven biri olmazsam da bu forumu uzun zamandır takip ederim ama üyeliği bir türlü başaramadım. Üye olmama yardımcı olan GSCforum adminime teşekkürü borç bilirim.
Gelelim paylaşıma;
Sevgili renkdaşım Abdullah Albayrak’ı profesyonel olmaması ve samimiyetinden dolayı severim ancak falcao olayında hatası var.
Hataları;
Olay bitmiş gibi mizaha konu etmesi (bırakın gidip falcaoyu alıp geleyim muhabbeti)
Sözleşme yapılmadığı halde samimiyeti aşan bir fotonun servis edilmesi (yanak yanağa foto)
Taraftar ne dese onu yapacaz dedikleri halde şeffaf olmamaları
Ve en önemlisi Aynı hataya 3. Defa tekrar etmesi (modeste alan pato)
Sonuç
Eğer Abdurrahim bey kendisi yönetici olmasaydı videodaki tepkinin aynısını özelinde yapacağını düşünüyorum çünkü kendisi de taraftardır ve hemde fanatiğinden
Yazmaktan ziyade okumayı seviyorum ve yine suskunluğuma çekiliyorum.

Not: yapılan transferlerden gayet mamnunum.
Emre Mor ve Dos (Nzonziyi çok bilmesemde)
Alınması benim için yeterli.. emeği geçen herkese de teşekkür ederim. Allah hem tsl de hem de şampiyonlar liginde muvaffak kılsın Galatarasayı..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu elestirileri yazanlar çok pis ters köse olacak. Genelde bende Apo ya olumlu Bakmam ama içimde bir his var ve o his beni hiç yaniltmadi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt