Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya tamam da aga ya sakatlanırsa uzun süreli hafta sonu, ne diye arkama yaslanıp rahatça bekleyim insan lan bu herşey olur allah korusun

Apo bize cok zarar veriyo ve rezil ediyo kendini rizesporun baskani saniyo galiba hep kücük düsürücü aciklamalar yok seri ve emre moru alamaz dediler aldik mis lsn burasi Galatassray seri ve emre de kim oliyo buraya drogba sneijder hagiler geldi bukadar kücük düsüremezsin falcao hayrani gibi foto cektirmekte cabasi

Başkan ve Yönetim 15 AĞUSTOS 2019 tarihi itibari ile Falcao meselesini olumlu ya da olumsuz sonuçlandırmak zorundalar.Eğer Bir hafta On gün daha uzatıp Ondan Sonra zaman kalmayınca transfer yapamayıp Diagne ile devam edilirse büyük tepki görürler.Bütün yaptıkları güzel işleri mahfederler.

Nereden biliyorsunuz Şükrü Hanedar'ın Falcao transferi ile hiç ilgilenmediğini ya sizde mi vardınız yanlarında.

Apo da Apo tutturmuşsunuz. Şivesinden dış görünüşünden değilse bunlar ben de namerdim, az saygılı olun işte. Her şeyimiz tastamam. Haziranda iki orta saha koyun bu takıma desek herkes Nzonzi-Seri ikilisini abartı bulurdu. Şimdi siz Abdürrahim'in İtalya'ya Nzonzi için gitmediğinin garantisini verebiliyor musunuz? Beceriksiz de beceriksiz hep de aynı kişiler..
Forvet için de en kötü elimizde gol kralı var herkesin beklediğinden iyisini de yapabilir, ki transfer dönemi yarın kapanmıyor daha süremiz var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt