Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Monaco'nun derdinin 3-5m euro olduğunu düşünmüyorum. Falcao'nun en azından bu sene de kalmasını istiyorlar bence ve Jardim, Ben Yedder ile Falcao'yu oynatarak rüyasındaki 4-4-2 sistemini gerçekleştirecek.
İşte o anca rüyasında oynatır 4 4 2 yi yangın tayfa izin vermez falcao bizde

Monaco'nun derdinin 3-5m euro olduğunu düşünmüyorum. Falcao'nun en azından bu sene de kalmasını istiyorlar bence ve Jardim, Ben Yedder ile Falcao'yu oynatarak rüyasındaki 4-4-2 sistemini gerçekleştirecek.
Elek olurlar. G.Martins in Atletico dan ayrilmasinin sebebi zaten 442 de yoklari oynaması. Solda da onyekuru oynayamaz 442 de patlarlar eldeki oyuncular bence uygun değil

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Renkdas sen neyin kafasını yaşıyon yaw.
Volkan Demirel
Önder Turacı Bilica Bekir Caner

Emre ayhan akman

arda engin
nouma burak

Gördüğüm en çirkef 11,sür bu onbiri karşı takımı süründürür.

Ulan ulan olayı bakın yılmaz morgül serdar beyhatuna ilanı aşk etmiş,adam yüz vermemiş morgül de aşkı kalbine gömmüş...

Falcao olmuyorsa çakmasına 13 milyon verdiğimizin hakikisi olan Balotelliyi alalım.. Dinsizin hakkından imansız gelir diye bir söz var. Diagne yi kesin döver. Daha uygun koşullarda gelir. Seri ve Belhanda ile aynı takımda oynamış. Birbirlerini tanıyorlar Nice döneminden.

Biz kulüp olarak bidaha süperstar oyuncu transferiyle ne ilgilenmeli ne düşünmeliyiz bizim bünyeye ters geliyor demekki

işin aslı F11 zamanındaki anelka roberto carlos van persie vs transferlerinin acısını yeni çekmeye başladı.uzun sürede çekecek.CL de olmasak bizede çok zorluk çıkartır maliyetleri.

Yalnız ülkeyi ayağa kaldırdık bütün gazeteler seferber oldu yangını söndürmeye ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt