Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao'nun gelip gelmemesi umrumda bile değil, anlatmak istediğim konu anlaşma yapmadığın adamla fotoğraf çekip basına haber etmek ne demek. Bu kadar amatörlük ve iş bilmezlik olur mu? Rakipler anca formasını alırsınız diye ta.ak geçmeye başladı bile. Amatörce, vizyonsuz, taktik maktik yok bam bam bam kulüp mü yönetilir. Tepkim bunadır.
Oyuncu ile foto çekilip basına manşet etmek kulübüne biz anlaştık ver şu adamı demek.

Ahmet Bulutun açıklamasından sonra 2 hafta geriye mi döndük şimdi biz :)

Maxi lopez (ezel)
İcardi (Cengiz)
Wanda (eyşan)
Şimdi hocam eyşan ve ezelin mutlu bir evlilikleri var. Allah bağışlasın nur topu gibi 2 tane çocukları var. Ben 2 diye biliyorum yanlışsa düzeltirsiniz. Ezel ve Cengiz canciğer 2 arkadaşlar ne oluyorsa aralarına eyşan kara kedisi giriyor. Cengizin eyşan da mı gözü var. Yoksa eyşan mı Cengizin aklını çeliyor orasını bilemem. Günahı onların boynuna evet kısaca icardi gavat ama wanda da az anasının gözü değil
Teşekkür ederim rengo.. aydınlandım ;)

Maxi lopez (ezel)
İcardi (Cengiz)
Wanda (eyşan)
Şimdi hocam eyşan ve ezelin mutlu bir evlilikleri var. Allah bağışlasın nur topu gibi 2 tane çocukları var. Ben 2 diye biliyorum yanlışsa düzeltirsiniz. Ezel ve Cengiz canciğer 2 arkadaşlar ne oluyorsa aralarına eyşan kara kedisi giriyor. Cengizin eyşan da mı gözü var. Yoksa eyşan mı Cengizin aklını çeliyor orasını bilemem. Günahı onların boynuna evet kısaca icardi gavat ama wanda da az anasının gözü değil
Tamamen kadin psikolojisi. Kadin Icardi'deki isigi gördügü icin ona karsi bir seyler hissetmeye basladi, Maxi Lopez Barca'daydi sonra kayboldu gitti, tam o sirada Icardi yükselise gecti. belli ki Icardi de ona karsi bos degilmis.

Maxi lopez (ezel)
İcardi (Cengiz)
Wanda (eyşan)

Ek olarak Wanda hanımın otel odasında Maradona ile yaşadığı olaya Icardi ses çıkarmamıştır

Falcao'nun gelip gelmemesi umrumda bile değil, anlatmak istediğim konu anlaşma yapmadığın adamla fotoğraf çekip basına haber etmek ne demek. Bu kadar amatörlük ve iş bilmezlik olur mu? Rakipler anca formasını alırsınız diye ta.ak geçmeye başladı bile. Amatörce, vizyonsuz, taktik maktik yok bam bam bam kulüp mü yönetilir. Tepkim bunadır.
Site zaten yangıncı dolu 2 ay olmamış üye olalı başlamışsın yangına. Takım çok iyi ortasaha kurmuş güvenilir stoper ikilin ve kalecin var kimse beğenmese de 30 gollü golcün Feghouli ve Babel gibi kanatların var taktığın şeye bak. Senin gibi insanlar hayattan nasıl zevk alıyor çok merak ediyorum.

Salıya 5 gün var Momaco forvet al8r o zamana kadar. Hem ellerinde zaten bir sürü forvet var zaten ama birinci kalite forvet sadece Falcao vardı şimdi Ben Yedder ile doldu o kontenjan. Yani olmasa da olur başka forvet.

En az 6-7 mevkiye transfer lazım iken adamlar daha kaleciyle uğraşıyorlar ahahahahah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt