- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.476
- 5.103
484. sayfalara geldik.. :crushed:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Joe Hart4 5 kaleciyle de çıkabilirler maçlara.Ulan nasıl olsa atamıyoruz bari yemeyelim diye.Her maç 1 puan hedefleri olsa lig sonunda 34 yapar.Kümede kalır 34
Bu saatten sonra kimseyi alacaklarını düşünmüyorum. Umarım CL'de karşılaşırızsahi realde bir numara yok dimi hala ?
a.madrid'den yediklerini hazmetmişlerdir heralde yada son çare neymar diyorlardır
Oyuncu ile foto çekilip basına manşet etmek kulübüne biz anlaştık ver şu adamı demek.Falcao'nun gelip gelmemesi umrumda bile değil, anlatmak istediğim konu anlaşma yapmadığın adamla fotoğraf çekip basına haber etmek ne demek. Bu kadar amatörlük ve iş bilmezlik olur mu? Rakipler anca formasını alırsınız diye ta.ak geçmeye başladı bile. Amatörce, vizyonsuz, taktik maktik yok bam bam bam kulüp mü yönetilir. Tepkim bunadır.
Teşekkür ederim rengo.. aydınlandımMaxi lopez (ezel)
İcardi (Cengiz)
Wanda (eyşan)
Şimdi hocam eyşan ve ezelin mutlu bir evlilikleri var. Allah bağışlasın nur topu gibi 2 tane çocukları var. Ben 2 diye biliyorum yanlışsa düzeltirsiniz. Ezel ve Cengiz canciğer 2 arkadaşlar ne oluyorsa aralarına eyşan kara kedisi giriyor. Cengizin eyşan da mı gözü var. Yoksa eyşan mı Cengizin aklını çeliyor orasını bilemem. Günahı onların boynuna evet kısaca icardi gavat ama wanda da az anasının gözü değil
Bu saatten sonra kimseyi alacaklarını düşünmüyorum. Umarım CL'de karşılaşırız
Tek yüzükNe kadar çok kaleci o kadar az gol yemek demek. Gizli bir deneyle hepsinin gücünü birleştirecekler.
Kulüpte vermiyorum dedi, alırsın formasını dedi.Oyuncu ile foto çekilip basına manşet etmek kulübüne biz anlaştık ver şu adamı demek.
Şaka maka şu anki savunma dörtlülerinden daha iyi olduJoe Hart
Volkan kameni altay harun
Bu defans hattı gol falan yemez birbirimizi kandırmayalım...
Tamamen kadin psikolojisi. Kadin Icardi'deki isigi gördügü icin ona karsi bir seyler hissetmeye basladi, Maxi Lopez Barca'daydi sonra kayboldu gitti, tam o sirada Icardi yükselise gecti. belli ki Icardi de ona karsi bos degilmis.Maxi lopez (ezel)
İcardi (Cengiz)
Wanda (eyşan)
Şimdi hocam eyşan ve ezelin mutlu bir evlilikleri var. Allah bağışlasın nur topu gibi 2 tane çocukları var. Ben 2 diye biliyorum yanlışsa düzeltirsiniz. Ezel ve Cengiz canciğer 2 arkadaşlar ne oluyorsa aralarına eyşan kara kedisi giriyor. Cengizin eyşan da mı gözü var. Yoksa eyşan mı Cengizin aklını çeliyor orasını bilemem. Günahı onların boynuna evet kısaca icardi gavat ama wanda da az anasının gözü değil
Berkeyi de önliberoya koy muhteşem oldu.gerçi o kiralık gittiJoe Hart
Volkan kameni altay harun
Bu defans hattı gol falan yemez birbirimizi kandırmayalım...
Maxi lopez (ezel)
İcardi (Cengiz)
Wanda (eyşan)
Ne olacak vermezse vermez kafasına silah mı dayayacaksın? Nzonzi seri falan nasıl geldi?Kulüpte vermiyorum dedi, alırsın formasını dedi.
Site zaten yangıncı dolu 2 ay olmamış üye olalı başlamışsın yangına. Takım çok iyi ortasaha kurmuş güvenilir stoper ikilin ve kalecin var kimse beğenmese de 30 gollü golcün Feghouli ve Babel gibi kanatların var taktığın şeye bak. Senin gibi insanlar hayattan nasıl zevk alıyor çok merak ediyorum.Falcao'nun gelip gelmemesi umrumda bile değil, anlatmak istediğim konu anlaşma yapmadığın adamla fotoğraf çekip basına haber etmek ne demek. Bu kadar amatörlük ve iş bilmezlik olur mu? Rakipler anca formasını alırsınız diye ta.ak geçmeye başladı bile. Amatörce, vizyonsuz, taktik maktik yok bam bam bam kulüp mü yönetilir. Tepkim bunadır.