Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harbi hizli adamlarsiniz ha tam ben atiyodum bu ve mehmet ozcani izlemedim hic acaba dedikleri kadar var mi? Roma yani boru degil bosa almazlar pek bi salih mevzusu vardi ama bu oyle olmaz gibi

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Bu da patlarsa sıçtık Roma bir daha futbolcu bile vermez ülkeye

Denizli'de Galatasaray kafilesini karşılayan taraftarlardan Abdurrahim Albayrak'a: "Taraftar çıldırdı Falcao'yu istiyor"

E ahmet bulut heycanı öldürmüş haftaya kadar forum çekilmez artık. Aslında herkesin istediği belirsizlik heyecan ama çaktırmıyalım hadi

Gelecek iki sene FFP yüzünden bonservisli oyunculara yatırım yapmamız zor. Kiralık ve ya düşük bonservisli, yaşı ilerlemiş ama iyi topçu olan oyunculara ben fitim. Acaba diyorum. Kolarov ne durumda? Sol beke nasıl olur? Hem fb'nin de olası transferinin önüne geçmiş oluruz. Aslında bek lazım olduğuna bütün forum hemfikir.

aslında kolarovu Nzonzi ile birlikte alabilirdik..

Nzonzi 500 bin euro kiralama verildi..

diyelim kolarovada 5 milyon istiyor roma

bunun tam tersini bidirebilirdik..

Nzonziye kiralama bedeli 5 milyon kolarovada bonservis 500 bin euro gösterilirdi..
,
kiralama ffpye girmediği için sadece 500 bin euro bonservis yükümlülüğü olurdu.

Ahmet bulut olumlu konuşmuş.lequipe haber geçmiş ama kimsenin şeyinde değil ha bu umursamazliginiza da küfür etmek istiyorum ne tür manyaksiniz ya

5 milyon € bonservis nedir? :cautious: Umarım yalandır bu bedel. Eleke al, Cenk Tosun kirala daha iyi.

Bu ne tür bi piskopatlik.monaco nun 5 istedigi haberi 2 hafta önce de vardı.ve 3 milyona olumlu bakıyo dedi ali naci gazetede.3 e biter işte uzatmayın

Son bir kez Monaco ikna deneyecek dendi. Falcao da gitmek istediğini bildirdi. E AHmet Bulut da haftaya 100% biter, olumlu dedi. Artık bu kez harbiden H.O sanırım, bahane kalmadı başka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt