Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda, Selcuk ve Ahmet denen boruyu isliklama zamani geldi artik. Onumuzdeki haftayi sabirsizlikla bekliyorum.

Arkadaş ne Selçuğu ya ne Jimmy si ya ne Ahmet Çalığı ya...

Tamam sezonun ilk maçı bişey demiyoruz da ilk 11 de niye oynuyor abicim bu adamlar...
Oynat Emre Mor u kafadan 11 de Donk kafadan ön liberoda başlasın maça...Hocamız tamam canımız ciğerimiz eyvallah da bu tür işleri kabullenmekte zorlanıyorum...neyse ne diyelim geçmiş olsun hepimize...

Antu'da kendi takımlarına bakmayıp bizim takıma bir cacık olmaz diyenlere malzeme veriyoruz resmen.l

Hazırlık maçlarında ve akhisar maçında takım bitik halde idi. Kondisyoner çok övdük de takım yürüyemiyor. Iyi bir kamp dönemi geçirmedik. Falcao transferi taraftari olduğu gibi takimi da kötü etkiledi, bu kadar uzamamalı idi. Nzonzi gelirse daha iyi olur orta saha. Falcao gelmeyecekse bile acilen forvet lazim bu takıma. Stoper de şart, ben artık marcao denen bombayı 11e yazmam. Keşke cahill almış olsaydık. Sağ bek şener iyileşirse rahatlıkla oynar bu takimda. Belhanda ve Diagne yol yakınken satilmali. Banega alınmalı. 2 hafta 2-3 değişiklik şart.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. golde selçuk-belhanda yürümesi...Selçuk'un 90 dk oynaması.Nzonzi yedek kalır sezon boyu

falcaoyu istemiyorum böyle sadece gereksiz yere 5+ milyon maas öderiz

Bu maç bizim taraftara iyi ders olsun.Hani o kar topu oynarken şampiyon oluruz diyenlere.Transfer açıkken yolla marianoyu nagatomoyu falan.

Veteran takımı gibi olduk Başakşehir gibimi olacak sonumuz bu takım sezonu bitiremez gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt