Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dengeli ve tecrübeli bir stoper şart. Marcao da gitsin gobek yapmaya devam etsin.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

takım ortasahasız oynarken ramos ve chellini de sıçar.bunun sorumlusu teknik heyet.marcaoya yüklenmeyin fazla.

A.albayrak sallıyor. Teşekkür edipp döndük.

Dost kazığı yedikkk apo reis.. bu nasıl yöneticilik la.

Bu takımın deplasmanlarda böyle oynamasının en büyük sebebi belhanda ve bekler ilk yarıda belhandanın yanlış pasları vurdum duymaz tavırlarının hepsi pozisyon oldu hocam bu adamda ne gördü anlamıyorum takımdan acil belhanda ve beklerin gitmesi lazım

SM-N910H cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu takım önde basamaz yaş ve fizik durumlardan dolayı o yüzden yerleşik oyun oynamamız lazım bu da beklerin oyuna girmesiyle olur anca ama bekler emeklilik günlerini doldurma havasındalar ne bindirme var ne orta biraz çözümsüz duruyor ama ligde bir sisteme bağlı oyun oynayan takım sayısı çok az iyi futbol izlemek istiyorsak gençleşmemiz lazım başka çare yok

39116791-220A-4281-A998-50D3E13724BC.webp

Monokoyu kardeş ilan ettik diyo

Falcao gelmez umarım, o kadar maaş şu takıma lüks, Selçuk 90 dklık topçu nasılsa 10 tane Selçuk alırız onun yerine.

Bir dahaki maçta Emre Mor direkt 11 çıkmazsa art niyet ararım takımda futbolcuya benzeyen ilk isimdir uzak ara.

Maci izleyemedim ama skora bakinca iyi ki izleyememisim de diyorum, Selcuk ilk 11 oynuyor, yetmiyor bir de penalti kaciriyor

Taraftarin gotunu kaldirdigi Marcao once taraftara sosyal medyada saygisizlik yapiyor, yetmiyor bir de ligin ilk macinda kirmizi yiyor. Iste yedekte stoper degilde balon stoper olunca Luyi ve Marcao her mac rahat kafayla oynayacaklar. Kirmizi yesem de bok gibi oynasam da yine oynarim nasil olsa Ahmet balonu kenarda dusuncesi var. Bunu teknik heyet goruyor ama hala stopere takviye yok. Yerli stoper alamiyorsan sat Mariano-Linnes ikilisinden birini, Ozornwafor'u kiralik gonder ve stoper ikilisini zorlayabilen bir adam alin, bak bakalim nasil oynuyorlar.

ortsahaya söv.onlar yarı suclu
Oyuna selçukla başlayan ve 90 dk oynatan,seri yi 6 numara oynatıp sonra beğenmeyip 45 de oyundan alan. Stopere önce donku koyup sonra 2 sezonun şampiyonu olan takım olmana rağmen beraberliğe yatmak için forvet çıkarıp futbol fukarası ahmet çalığı alana sövsek daha mantıklı olur bence

kalan sürede bu oyuncu topluluğunu takıma benzetecek hamleler yapabilir miyiz ?

cevap net. hayır.

zaten ffp varken hamle yapmak zor. şu an bile eksideyiz.

neredeyse bütün oyuncu terichlerimizi hatalı yaptık. takımda atletizmden eser kalmamış. şimdi farkına varsalar bile fayda etmez çünkü zaman çok azaldı ve zaten oyuncu satamıyorken kimseyi alamayız. kontenjanda dolu.

hoca yanlış kadro kurarak yaktı bu seneyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt