Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.png
İlk maçtan oynanmaya başladı üzerimize. Bu adamlar ceza almalı kamuoyunu yanıltmaktan. Biz şampiyon olmayalım diye bir ve beraberler şimdiden.

Babel maça iyi başladı ama yalnız kaldı. Bu maçta eleştirilecek en son kişidir.
Cimi çöp, kesinlikle bu takımın oyuncusu değil.
Mariano, Yuto berbat oynadı. Yaşlı bek her zaman sıkıntıdır.
Seri umarım Nzonzi gelince toparlanır bu hali içler acısı
Marcao ve Luyi yi Terim ıslatıp ıslatıp dövmeli. Çok laubali oynuyorlar. Maça konsantre değiller.
Selçuk yine kötü bir performans iğrenç bir penaltı.
Diagne bir takım nasıl santraforsuz oynatılır onun dersin verdi. 34lük Rodellaga bizim defansı dağıttı Diagnede kendini..

Falcao, Nazonzi, Feghouli, Emre Mor ilaveleri ile herşee rağmen sağlam bir takım oluruz. Ama Eylül ayına kadar sabretmek gerekir. Sonra ritmi tutturur işi bitiririz. enseyi karartmaya gerek yok.

Yönetim bana falcao getirmesi başarı demesin

Gitsin kolarov alsın. Hem sol bek,hem stoper gerekli olduğundan. Hemde transfer bombası.

Başarı budur.

Babel hep böyleydi ama adam kovalama işini hicbir zaman yapmadı ki ilk 30 dakika takımda iyiydi pozisyon bulduk penaltı kacirdik penaltı kaçırınca denizliye güven geldi kırmızıyı yedin mac bitti ortada sıçan oynadık.
İşte Babel niye alındı ben hala anlayamıyorum.34 yaşına gelmiş.Bizim alıştığımız Sol kanat oyuncularından çok farklı.Ağır bir oyuncu.Arkasındaki bekte ağır olunca defans da çöküyoruz nagatomo çok kart görür bu sezon.

Valla belki daha çok erken, belki henüz yerinde oynamadı felan ama bu seri bize ndiayeyi aratacak gibi. Çok kaçak oynuyor ve çok top kaybı yapıyor. İnşallah alışma evresidir.
adam 3.stoper oynuyo resmen.6 numara ile zerre alakası olmadıgı gibi çıkana kadar da iyi oynadı.maça öylesine cıkmıs sorumsuz bı takımda laf edilmeyecek tek kişi.

Babel maça iyi başladı ama yalnız kaldı. Bu maçta eleştirilecek en son kişidir.
Cimi çöp, kesinlikle bu takımın oyuncusu değil.
Mariano, Yuto berbat oynadı. Yaşlı bek her zaman sıkıntıdır.
Seri umarım Nzonzi gelince toparlanır bu hali içler acısı
Marcao ve Luyi yi Terim ıslatıp ıslatıp dövmeli. Çok laubali oynuyorlar. Maça konsantre değiller.
Selçuk yine kötü bir performans iğrenç bir penaltı.
Diagne bir takım nasıl santraforsuz oynatılır onun dersin verdi. 34lük Rodellaga bizim defansı dağıttı Diagnede kendini..

Falcao, Nazonzi, Feghouli, Emre Mor ilaveleri ile herşee rağmen sağlam bir takım oluruz. Ama Eylül ayına kadar sabretmek gerekir. Sonra ritmi tutturur işi bitiririz. enseyi karartmaya gerek yok.
Naga ve mariaonun yerine iki bek gelebilirim şu kalan sürede acaba

Beyler onyekuru varken de deplasmanlarda böyleydik bizde tempo sorunu var bu tenpoyuda orta saha belirler kimse kusura bakmasın belhanda çok yetenekli olabilir ama ağır bir adam topu 3 kere dürtmeden oynayamiyor.

Hic laf etmeyin diagne de gayet istekliydi
Evet kolay bir pozisyonu atamadi ama yok pozisyonda penalti kazandirdi
Ayrica dogru duzgun ne orta aldi ne pas aldi, ortasahaya kadar top almak icin geldi kac sefer
Bu macta yine gecen seneki deplasmanlar gibi rakip ustumuze geldiginde top cikaramadik, kanatlar ve bekler arasindaki 6-8 baglantisi kopuktu, tek basina belhandayla olmuyor

Falcao
Babel, Feghouli, Emre
Nzonzi, Seri
Linnes, Donk, Luyindama, Nagatomo
Muslera

Bekleri bir kere böyle görmeyi istiyorum. Feghouli yetisemezse Belhanda oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt