Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1565991796554.webp
gobusunu yediğim,çok özledim love:kırmızıkalp::sarıkalp:

Cenk istememiş olabilir belki o zaman zor iş ama marianoya güvenmiyorum bence naga sağda formayı alabilir ondan
Çok zor değil bir maç Linnes sol bek bir maç Naga sağ bek oynasın. Linnes geçen sene ligde zorlandığımız Malatya’ya Ztk Yarı Finalinde deplasmanda kök söktürdü. Ligde biz gol attıkça rakipler zaten dağılıyor. Ligde şampiyon olmak için erken gol bulup rakibi boğmak farka gitmek için yeterli

linneste kafa olarak hazır değil marcao gibi sezona ama iyi de oynayabilirdi,bu linnes neticede.

Diagne gitmiş galiba diyen arkadaş özel arabayla ayrılma muhabbeti ise takım izinliymiş muslera da özel arabayla ayrılmış staddan..

Neyse teminatımız Terim. Birçok kesimin gitti bu sezon bitti bu sezon benim hala umudum vardı. Hocanında hala umudu vardı ki her fırsatta bize karşı saldırıda bulunan medyaya 8’de kapanır 18’de dedi. Hocamıza güveniyoruz. Takımımıza güveniyoruz. Her şey düzelecek.

Unutmadan hocam #RiberyGalatasaraya

Çok zor değil bir maç Linnes sol bek bir maç Naga sağ bek oynasın. Linnes geçen sene ligde zorlandığımız Malatya’ya Ztk Yarı Finalinde deplasmanda kök söktürdü. Ligde biz gol attıkça rakipler zaten dağılıyor. Ligde şampiyon olmak için erken gol bulup rakibi boğmak farka gitmek için yeterli
Bek alacaksak linnes gitmeli ki bence gitmesinde daha iyi olur sol bekte daha iyi ancak sol ayaklı değil sağ bektede içeri kateden bir bek olduğu için pek etkili olamıyor sol bek alırsak hem marianoyla nagatomoyu değişmeli oynatırız hangisi formdaysa o oynar yaşlarıda sıkıntı olmaz böylece

bu arada ben babel'i maçın maç olduğu kısıtlı zaman dilimde baya beğendim. yani potansiyeli çok çok yüksek. hem çok güçlü, hem çok net çalımı var ve sıkıntılı gelen paslara top kontrolleri tertemiz. doğru bir saha dağılımı ve kendisini buzdolabı taşıtır gibi forvet görevleriyle uğraştırarak yormayan bir forvetle bence çok iyi bir sene geçirebilir.

şener bu yıl oldukca fazla sure alacaktır zaten marianoyu fazla zorlamayız heralde. linnesde solu kapar yakında.
fakat anlamadığım olay neden marianoyu satma işine girmiyorlar. kendisini beğenmediğimden istemediğimden değil ama ffp cezası var ve yanılmıyorsam bu sene son senesi sadece bu sene değil seneyede para lazım olacak

reyz o adama kimse o maaşı vermez. 2.3 milyon avro maaş alıyor adam. puan primi var 5000. şampiyonluk primi var.

bizden başka hangi enayi verir bunları. Dursun sağ olsun

bu adama bonservisini verelim karşılıklı anlaşalım desen, adam 1 yıllık alacağını ister. az para değil. kısıtlı hesap kitap bilgimle 15 milyon yıllık alıyor adam. primleri @Engin ŞİŞMAN üstat daha iyi hesap eder

denizlide özel arabayla en fazla trvartellermı ne ona giderler

neyse dert edecek bişey yok.biraz eski sezonlara bakayım,2 saate ugrarım.siz de canınızı sıkmayın boş yere.bu süreçlerin en psikopatını yaşadınız prandelliyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt