- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Çok zor değil bir maç Linnes sol bek bir maç Naga sağ bek oynasın. Linnes geçen sene ligde zorlandığımız Malatya’ya Ztk Yarı Finalinde deplasmanda kök söktürdü. Ligde biz gol attıkça rakipler zaten dağılıyor. Ligde şampiyon olmak için erken gol bulup rakibi boğmak farka gitmek için yeterliCenk istememiş olabilir belki o zaman zor iş ama marianoya güvenmiyorum bence naga sağda formayı alabilir ondan
Diagne gitmiş galiba
o niyeDiagne gitmiş galiba
Kendini fazla bir şey sanıyor uyarilmalijimy 2 kez pozisyon yaratacakken sıctı,ona çok küfrettim.hala çalım deniyo manyak
Bek alacaksak linnes gitmeli ki bence gitmesinde daha iyi olur sol bekte daha iyi ancak sol ayaklı değil sağ bektede içeri kateden bir bek olduğu için pek etkili olamıyor sol bek alırsak hem marianoyla nagatomoyu değişmeli oynatırız hangisi formdaysa o oynar yaşlarıda sıkıntı olmaz böyleceÇok zor değil bir maç Linnes sol bek bir maç Naga sağ bek oynasın. Linnes geçen sene ligde zorlandığımız Malatya’ya Ztk Yarı Finalinde deplasmanda kök söktürdü. Ligde biz gol attıkça rakipler zaten dağılıyor. Ligde şampiyon olmak için erken gol bulup rakibi boğmak farka gitmek için yeterli
niye böyle saçmaladı 3 maçtır? anlamadım.Kendini fazla bir şey sanıyor uyarilmali
ya ribery varya temponun kralını oynar top diye oynar bu ligde sen ne diyorsun yaYa hocam takım temposuzluktan bitmiş hala ne ribery ? oldu olacak sneijder robben de van persie de gelsin. messi olsa kalsın
şener bu yıl oldukca fazla sure alacaktır zaten marianoyu fazla zorlamayız heralde. linnesde solu kapar yakında.
fakat anlamadığım olay neden marianoyu satma işine girmiyorlar. kendisini beğenmediğimden istemediğimden değil ama ffp cezası var ve yanılmıyorsam bu sene son senesi sadece bu sene değil seneyede para lazım olacak