Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesela dün şu gözüme çarptı. Duran topların çoğunu Selçuk kullandı. Hani genelde oynamayıp yedekte olan Selçuk. O oynamadığında biri sadece zorunlu kullanıyor anlamına geliyor bu. Bu bile bi oyun planımızın olmadığının göstergesi
Benim hatırladığım Jimmy ile Belhanda kullandı topları ?

Belhanda'yı sevmiyorum bu net, ama oyun kurucumuz olduğu için pek sesimi çıkarmadım. Lakin adam gerçekten umursamazlık seviyesi olarak çığır açtı. Yerine adam bulunamayacak olsa bile Babel sahte 9 olur, Belhanda satılır adam gibi bi kanat alınır. Yoksa biz daha çok konuşuruz bunu

Bu arada takımda winner oyuncu eksikliği mevcut kim ne derse desin bu bariz görülüyor ne Babel ne seri karakter olarak takımı ayağa kaldıran tipte değiller maalesef umarım nzonzi ile Falcao bu dediğim kriterlere uygundurda takımın sindiği durumlarda bir tane araya atar yada kaleye Çakarda takımı ayağa kaldırır diye umuyorum

images.jpeg-8.webp

Takımın En iyisi Belhandaysa iş yapacak kardeşim burda havanda su dövmeyin Vasata Öyle bir Alışmızsınız ki Belhanda=Zidane yazan Vasat seviciler Gördüm geçen gün Belhanda Zidanın ayakkabısındaki bağcık bile olamaz.

Takımın En iyisi Olan adam şunu yapacak 10 numara oynuyorsa

Sneijder ile Belhanda'yı kıyaslayamazsın hem pozisyon olarak hem kariyer olarak. Alakasız bir örnek vermişsin ancak Belhanda iyi işleyen bir organizasyonda iyi oynarken Sneijder bireysel olarakta maç alabilir.

Birde sizce ne olur bilmiyorum ama Falcao takıma gelirse katacağı ruhu çok merak ediyorum belki bizimkiler tekrar canlanabilir çünkü dünya çapında bir adam ama tabi adamdaki o ruhda önemli

Ben Falcao’nun gelmesiyle hücum gücünün artacağını düşünüyorum. Halı sahada bile potansiyeli düşük adama pas atarken korkak istemeyerek atarsın. Şu an takımdaki Diagne havası da o şekilde. Çok az topla buluşuyor. Alan açmıyor çok durağan. Falcao’nun sahte koşuları bile bize çok hücum etkisi yarattıracak

Sneijder ile Belhanda'yı kıyaslayamazsın hem pozisyon olarak hem kariyer olarak. Alakasız bir örnek vermişsin ancak Belhanda iyi işleyen bir organizasyonda iyi oynarken Sneijder bireysel olarakta maç alabilir.
Sneijder her takımda oynar.Belhanda iyi işleyen bir takımda maç içinde 5-10 dk oynar.Zaten bu yüzden Kariyerindeki en büyük takım Galatasaray.Adamın Bir maç 90 dakika süreklilik gösterdiği oyun yok.

Selçuk penaltıyı atsa Marcao kırmızı görmeseydi maç 3-0 3-1 falan biterdi penaltıya kadar gayet iyidik bence. Bütün pozisyonları biz bulduk. Ayrıca hava çok sıcak ve nemli çıkın dısarı 10 dakika koşun bakalım ne olacak. Kolay değil 1 saat 1 kişi eksik oynamak o hava şartlarında.

Geleceğin takımını kuracağız 11'i
Muslera
Mariano
Luyi
Marcao
Naga
Selçuk
Seri
Belhanda
Jimmy
Babel
Diagne
Emekli sandığı gibi muazzam.
Kimse ffp demesin, sezon başı bir sürü boşta ve kiralanacak genç futbolcu vardı.

Bu arada takımda dinamizm sorunu diyorsunuzda madem bu kadar önemli geçen sene neden ndiaye büyük maçlardaki yedek kaldı neden linnes yedek kaldı bunu açıklasanıza birde juventusa bakın çokmu dinamik o adamlar

Sneijder her takımda oynar.Belhanda iyi işleyen bir takımda maç içinde 5-10 dk oynar.Zaten bu yüzden Kariyerindeki en büyük takım Galatasaray.Adamın Bir maç 90 dakika süreklilik gösterdiği oyun yok.
O kadar haksızlık etme Belhanda'ya takım dün özellikle 2. yarı ne oynadı ki Belhanda ne yapsın ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt