Burak Bilim
Kırmızı Üye
- 26 Ocak 2009
- 1.213
- 530
- 1.683
Gecen sene arenada oynanan 2-0 dan 2-2 ye gelen rize macini acip izleyin ne olur o mactan sonra ahmeti kulubeye oturtanin ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Benim hatırladığım Jimmy ile Belhanda kullandı topları ?Mesela dün şu gözüme çarptı. Duran topların çoğunu Selçuk kullandı. Hani genelde oynamayıp yedekte olan Selçuk. O oynamadığında biri sadece zorunlu kullanıyor anlamına geliyor bu. Bu bile bi oyun planımızın olmadığının göstergesi
Lig için düşünmek lazım.Nzonzi Seri Orta sahası cok yavaş kalır
Ikiside cok koşmayan ve dikine oynamayan oyuncular
Orta sahamız cok temposuz olacak
Takımın En iyisi Belhandaysa iş yapacak kardeşim burda havanda su dövmeyin Vasata Öyle bir Alışmızsınız ki Belhanda=Zidane yazan Vasat seviciler Gördüm geçen gün Belhanda Zidanın ayakkabısındaki bağcık bile olamaz.
Takımın En iyisi Olan adam şunu yapacak 10 numara oynuyorsa
Sneijder her takımda oynar.Belhanda iyi işleyen bir takımda maç içinde 5-10 dk oynar.Zaten bu yüzden Kariyerindeki en büyük takım Galatasaray.Adamın Bir maç 90 dakika süreklilik gösterdiği oyun yok.Sneijder ile Belhanda'yı kıyaslayamazsın hem pozisyon olarak hem kariyer olarak. Alakasız bir örnek vermişsin ancak Belhanda iyi işleyen bir organizasyonda iyi oynarken Sneijder bireysel olarakta maç alabilir.
O kadar haksızlık etme Belhanda'ya takım dün özellikle 2. yarı ne oynadı ki Belhanda ne yapsın ?Sneijder her takımda oynar.Belhanda iyi işleyen bir takımda maç içinde 5-10 dk oynar.Zaten bu yüzden Kariyerindeki en büyük takım Galatasaray.Adamın Bir maç 90 dakika süreklilik gösterdiği oyun yok.
Falcao bizim takımdan ziyade rakiplerin oyununu bozacaktır bence.Birde sizce ne olur bilmiyorum ama Falcao takıma gelirse katacağı ruhu çok merak ediyorum belki bizimkiler tekrar canlanabilir çünkü dünya çapında bir adam ama tabi adamdaki o ruhda önemli