Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Hasan hakkında yine algı operasyonu yapılıyor. Twitterde @fotottarena hesabında olayın iç yüzünü okuyabilirsiniz. Bu kadar kolay yedirmemeliyiz...

Ulan dünden beri izlediğim maçlarda şu kırmızı kart belasından kurtulamadım maçın anasını ağlatıyor ya

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aynen ya. Fizik güç o kadar belirleyici hale geldi ki 1 kişi eksik oynamak aslanı kediye boğduruyor, kartlar da bi o kadar kolay çıkıyor.. Burada aslan biz değiliz yalnız, bizde fizik diye bişey yok zaten.

Bir de penaltıya uyuz oldum, bu sene de penaltı kurtaran kaleci olursa seneye kaleciler arkası dönük bekleyecek diye kural çıkarabilirler. Delinin pipiyle oynadığı gibi oynuyorlar kurallarla

Kotu degil bok gibi oynamis bu ne. Sanki futbola yeni baslamis gibi. Izledigim en kotu mac performanslarindan biri.

Dün hocanın yardımcılarını eleştirdik burada ama şu an zamanı değil. Hasan Şaş takımı yine gazlıyor. Gidecekse Levent gitsin

Daha 1.hafta:
1-Hasan Şaş ı paralı köpeklere linç ettirerek istifaya kadar götürme.
2-Denizli-Galatasaray maçını hava 26 derece iken 20.30 da Sivas-Bjk maçını hava 13 derecede iken 21.45 de oynatma
3-Mustafa Öğretmenoğlu gibi kim olduğu bilinmeyen bir hakemi Sivas-Bjk maçına vererek bjk ye büyük çapta destek sağlamak(ilk 45 dkda Canere ve Vidaya sarı kart çıkmaması,Sivas kalecisini hastanelik eden Boyda sarı kart verilmesi ayrıca VAR'da pozisyona bakılmaması)

Diğer maçlarda neler göreceğiz kim bilir.

Besiktaslı bir tiner sevdalısı geliyor denizli forması giyerek hasan şas ve necatiye laf atıyor hasan şas'ında adı cıkmıs her yerde olay çıkartıyor oluyor.

Bu istifanın yeri ve zamanı değil kendimize gelelim. Galatasaraylı olmayanlar bayram yapıyor sıra Fatih Terim'e gelecek diyorlar. Herkes bi kendine gelsin hocada takımı silkelesin aptal aptal işler yapmasın kimse.

Ulan Denizli transfer Nobetinin icine ettin 2 tane salladi adamlar sayfalar akmiyo ya

Bu arada Hoca istifa falan etmez değil mi?

Ulan Hasan her işin sıkıntı valla.

Bende istemiyorum kulübe de ama hoca ile sinerjisi var.

İnşallah hoca takılmaz bu konuya. Elmander gelse teknik ekibe çok güzel olur.

Jardim : Bilemedim ya 1 forvet daha alırsak belki Falcao'yu bırakabiliriz. Yeni forvet alırmıyız orası da muamma mevlam neylerse güzel eyler hayırlısı

Gecen biri yazmisti belhanda iyi oynadi 3-5 yorum geldi kötü olsa 30 sayfa yazarlardi falan diye, pusucu anti tayfa elleri tetikte bekliyor her zaman

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

moncaonun durum rezil. iş öyle bi hale geldiki tam yatan transfer klişesi. monaco td yı kovacak yenı gelen td falcao ıle gorusecek planlarımın arasında sen en kıymetlı yerde duruyorsun dıyıp kalmaya ıkna edecek.
falcao o an bizim için ölür.
ve konya maçında tribünlerde o efsane olacak pankart " 1 ölü 35 milyon yaralı "

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt