Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marcao iyi futbolcu onların sorunu önlerinde ki orta saha birde bu falcao olayı futbulcuların motivasyonunu parçaladı bence gs ucl iş yapacak bence hemde hiç umadığınız bir sonuç alacak ha bence acilen 442 ye geçiş yapmak istiyor bence hoca ayrıca anladığım kadarıyla hoca çok fazla yükleme yaptırmış takıma diagne yi satmayacak takım belhanda satılacak marcao gibi futbolcu yok piyasada
Diagnede belhandada gitsin he 442 oynicaksak eğer belhanda gitmesin ama442 oynamas hoca bence

Diagne'yi ben mi satiyim yani? Bu takimin baskani, yoneticisi yok mu? Oyuncu satmayi da mi taraftar dusunecek. Fatih hoca'nin gecen sezon transfer doneminde yaptigi bir aciklama var:

Fatih Terim: "Galatasaray kulübü oyuncu satma konusunda da becerili olmalı".
Oyuncu satma becerisi diye bir olay yok, ayni şekilde de sponsor bulmak diye bir olay da zorlama olmaz bu işler. Adamlar gelir talip olur. Ben diyorum ki oyuncu satamıyoruz sen diyorsun ki 10M euroluk adam alalim

IMG_20180814_235724.webp

Bu stoper ikilisi ile CL'de maclara cikmis bir takimiz, Luyi ve Marcao ikilisinden mi korkuyorsunuz yaw.

Ben illa Samatta gelsin demedim, mesaji tam olarak anlamadiniz.

Bir diger ornek. Diyelim ki CL'de iyi isler yaptik ve gruptan ciktik, veya AL'de ceyrek final-yari final'e kadar gittik diyelim. Takimda Luyindama ve Marcao haric satabilecegimiz oyuncular var mi? Takimda ve ilk 11'de kac tane 25 yas alti oyuncularimiz var? Kac tane tempolu oyuncularimiz var? FFP oldugu icin 30+lari dolduruyoruz. Seri ve Nzonzi kiralik oldugu icin lafim yok ama 33 yasindaki bir oyuncuya 3 yillik sozlesme, yillik 6-7m ve 3-4m bonservis vermeye karsiyim.

CL'de Ajax'i gorunce herkes genc oyuncular alalim diyordu, Milli Takim fransa'yi yenince herkes yine genc oyuncular alalim diyordu ama bakiyorum ki transfer doneminde yine herkes fabrika ayarlarina dondu.
Kardeşim bir yere kadar katılıyorum ama bazen tecrübe çok şey demektir.Athletic Bilbao 40 yaşındaki Aduriz'i hala tutuyor ve dünkü gibi çıkıyor sana maç kazandırıyor.Inter 33 yaşındaki Godin'i transfer ediyor.Inter bilmiyor mu 20 yaşında adam almayı?Tecrübe gereklidir ve bizim bence şu an forvette tam ihtiyacımız olan şey tecrübe

Gazisehiri.hic izlemedik mac gazisehirin performansina bakar fenerde bir cacik yok yan top karambol atamazlarsa isleri zor

He kardeşim he belhandayı eleştirince zevke geliyoruz ,orgazm oluyoruz sonuçta tam bir maeatro böyle bir adamı eleştirdiğimiz için çok şanslıyız tipe bak yav
Yorum yapacaksan duzgunce yap, laflarina dikkat et tipe bak falan ne oluyo?

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Belhandanın takımın paraziti olduğunu ne 10 ne 8 nede 6 numara meziyetlerinin olmadığını okadar top kaybı yapan bir adamı ortasahanın hiçbiyerine koymaz kimse birçok kesimin anlamış olmasına sevindim ama iş işten geçti sezon başladı gönderemezsin artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt