Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.726
- 11.793
- 1.163
Linnes değil ama bence Yunus'u satacağız Belçikaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Usta orta saha transferi gündemde mi? Belhanda yerinearkadaşlar, Falcaomuzu almışık herkese benden çay, Şakire yok..
Degistim artikSen nasıl cezalı değilsin yaw
Linnes de kötü başladı sezona. Ama sol bek alternatifi yok satarsak o kötü.
Mariano toparlar bir şekilde.
Linnesi satalım bir tane sol bek alalım naga hem sağ hem sol bek oynuyor bir nevi iki mevkiyide yedekleriz hatta marianodan formayı bile alabilirLinnes de kötü başladı sezona. Ama sol bek alternatifi yok satarsak o kötü.
Mariano toparlar bir şekilde.
fb öyle bir takım ki oyuncu ne kadar iyi olursa olsun camiaya girince oyuncu mala baglıyorLaxalt'ı almaları kötü olur iyi topçu
Linnesi satalım bir tane sol bek alalım naga hem sağ hem sol bek oynuyor bir nevi iki mevkiyide yedekleriz hatta marianodan formayı bile alabilir
Mümkün değil.İlk haftalar önemli takımlar oturmuyor çok puan kaybı oluyor ilk 10 haftada 8-9 galibiyet şart
İşte onu diyorum ilk aday olamazsa iki bekide yedekler marianonun da desteklenmesi şart tüm sezonu geçiremez ölür gider mazallah zaten nagayla marianoyu satamadığımız için linnesi satmamız lazım solaa kurzawa gibi bir adam alınırsa tadından yenmez bonservisi çok olmaz diye düşünüyorumNagatomo şu hali ile sola bile ilk aday değil.
Bize Eboue tarzı bir bek lazım.
Laxalti sol bek olarak alirlarsa, defanslarina sela okusunlarLaxalt bekte de kanatta da oynuyor. Fb alırsa kendi adlarına yılın transferini yaparlar
İyide şu an en oturmayan takım bizizdir belkide basıl galibiyet alacan he falcao gelir takımın çehresini değiştirir bilemem tabiİlk haftalar önemli takımlar oturmuyor çok puan kaybı oluyor ilk 10 haftada 8-9 galibiyet şart
milli takım da bir kaç kere sağ bek gördüm onu onun dışında da izlemedim zaten ama öyleyse gugayla kapsınlar işteLaxalt sol bek![]()
Ekli dosyayı görüntüle 56536
Nevzat'ın haberiymiş.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi