Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eboue güzellemesi yapanlar olmuş burada. Mariano Eboue’yi 10’a katlar. Mariano çok ayrı çok zeki oyun zekası ve hücum yönü yüksek bir sağ bek son 10 senede ülkeye gelmiş en iyi sağ bek olabilir. Ancak artık ayrılık vakti geldi. Belki yedek oturup ara sıra Arena’da oynayabilir.

Bu baya sıkıntı bir yorum yalnız. Eboue’nin gidişine yakın performansına dayanarak söylediğini sayıyorum , Eboue baya bir yıldız oyuncuydu ben Mariano’ya yıldız demem.

Sivastaki Emre Kılınçı beğeniyorum

+Nuri'de kesin gelir sözleşmesi bitiyor hocanın altın adamlarından biri

2011-2012 deki eboue şanlı formamız altında canlı olarak izlediğim en iyi sağ bek performansıdır.. Ben ofansif bekleri severim daha dengelisini arayanlar Capone reyis sever.. Mariano oyun zekası en yüksek olan sağ bektir ama temposu savunması patlayıcılığı ne olacak bek için oyun zekası yetmez tek başına..
Fatih Akyelin bile gerisinde kalabilir her yönden incelenirse..
Eboue yağ gibi akıyordu. Bir anda patlayıp dribbling'e başlayabilirdi. Hem içeriye hem dışarıya doğru rahatça çalım yeteneği vardı. Bence de en iyi bekimiz Eboue olabilir.

Emre kilic bjkye gidiyormus bu hafta
Riza acikladi

Onun icin bos bi yorum olmus

Eboue güzellemesi yapanlar olmuş burada. Mariano Eboue’yi 10’a katlar. Mariano çok ayrı çok zeki oyun zekası ve hücum yönü yüksek bir sağ bek son 10 senede ülkeye gelmiş en iyi sağ bek olabilir. Ancak artık ayrılık vakti geldi. Belki yedek oturup ara sıra Arena’da oynayabilir.

yav hehe gif ile ilgili görsel sonucu

Eboue yağ gibi akıyordu. Bir anda patlayıp dribbling'e başlayabilirdi. Hem içeriye hem dışarıya doğru rahatça çalım yeteneği vardı. Bence de en iyi bekimiz Eboue olabilir.

1 eboue iyi performan 1 sene
2 mariano iyi performan 1 bucuk sene
3 capone
4 perez
5 fatih

Siralama budur

Mariano suan kotu diye gommeye gerek yok
Ilk geldiginde hepiniz tapiyordunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt