Serhat Türk
Parçalı Üye
Bu kerhanecinin performansını kondisyon yüklemeleri ile değil koca götlü karılarla yükseltirsiniz. Geldiğinden beri instagramda koca götlü kadın bırakmadı. Anlamıyorum eşi de mi görmüyor bu fotoları
Ali nacinin patlamsi ve Falcaonun gelmemesi seni cok mutlu edecekmis gibi gorunuyor2 gün kaldı ali nacinin patlamasına
Icardi demistimBizim basın anlaşılan hiç akıllanmayacak! Gün vermeyin kardeşim, gelir gelmez o ayrı ama neye dayanarak gün veriyorsunuz?
Geçen hafta da gelecekti güya, ondan önceki hafta da...
Ben Yedder açıklanır açıklanmaz geliyordu hani?
Transferden bağımsız olarak söylüyorum, şu gün bu gün gelecek laflarına itibar etmiyorum artık.
Bu kerhanecinin performansını kondisyon yüklemeleri ile değil koca götlü karılarla yükseltirsiniz. Geldiğinden beri instagramda koca götlü kadın bırakmadı. Anlamıyorum eşi de mi görmüyor bu fotoları
Puhahaha benim sayemde.
yenge hamile, acilen bunu aleme götürmeleri lazım, adamın eli nasır tuttu muhtemelen instada balina gibi karı seyretmekten![]()
Çernobilden rüzgarla Karadenize gelen radyoaktif partiküllerin sonuçları hep bunlar
O değil de fake hesap onaylıydı bir araPuhahaha benim sayemde.
Sabah hikmet albayraga
Mert cetine
Sükrü ye fadila yener ince ye felan sikat ettim bu fake i
Mert cetin fadil ve yener ince okumus instagramda
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yollayin yanima. 1 hafta sonunda aldiririm bunun atesiniBeyler aranizda bekar olanlar bunu bir aleme felan goturun atsin enerjisini artik bu ne lan boyle,gelmek isterdik bizde tabi de ,sıkar siz halledin o isi de artik
Evet sorma mutluluktan ağlayacağım gelmezseAli nacinin patlamsi ve Falcaonun gelmemesi seni cok mutlu edecekmis gibi gorunuyor