Furkan Yünlü
Tecrübeli Üye
- 23 Haziran 2017
- 6.143
- 4.969
- 823
Onyekuru tarzı bir kanat forvet şart... Emre Mor ile olmaz o iş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok takıyorlar bizimkiler ŞL finaline soyunuk karının teki giriyor yabancıların iplediği yok spiker falan gülüyor gömülecek bir şey değil dediğin gibi.Tanımam etmem, bir tek videosunu dahi bilmiyorum biraz kızmıştım ama videoyu görünce samimi geldi. Ülkenin tek derdi keşke bu olsa...
Monaco defterini kapatıyor ve Galatasaray'a imza attı diyor.Ekli dosyayı görüntüle 56215
Paylaşıldımı görmedim ama Burada ne diyor çevirebilcek bi arkadaş var mı,
aynen hani nerde bu sene scout transferi ya geçen sene mitroglu alana kadar insan o kadar maaş alıyor bir tane genç forvette mi bulamadın utkucan işi bilmeyenler hep başta Türkiye nin en büyük problemi haketmeyenler koltuklar daŞu bizim forumda bile arkadaşlarmız zamanın da ne futbolcular önerdi.
Bunlar bide para kazanıyor bu işten. Abartmıyorum bence bazen
Gscimbom scauting > Utkucan
Falcao ayrılmak istediğini ve bizimle anlaştığını söylemiş Monaco yönetimine.Ekli dosyayı görüntüle 56215
Falcao Galatasaray'a imzaladı ve Monaco'ya oynamak istemediğini bildirdi diyor. Monaco yerine adam arıyormuş.Ekli dosyayı görüntüle 56215
Ayrılmak istediğini yönetime bildirdi,Ekli dosyayı görüntüle 56215
Hoca hizli kanat istiyo .feghouli gitmez tabiki.ibe onyekuru yerine gelir.Feg satılıyormu yoksa
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi