Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haber olmaması normal çünkü falcao ile transferi kapadık yüksek ihtimal.Gidenler kim olacak bakalım ? yerli ortasaha alınmazsa her maç selcuk girer oyuna
Rotasyon bence Emre Mor,Donk,Diagne olur.Diagne satılırsa yerine gelen scout transferi rotasyona dahil edilir.

Hatani anlamak ta bir erdemliktir renktas, kim ise affeder diye dusunuyorum.

Bazen kotu bir gun gecirebiliyoruz ve insanin gozu kararir ve olmayan seyleri olmus gibi gorur. Sonradan fark ettim ve sonradan anladim yanlis yaptigimi. Ve bunu file getirmek istedim, sonucta kimsenin kalbini kirmak istemem yada kimseye hakarette etmek istemem.

InsAllah dedigin gibi kendisi anlayisli olur

Kalinic Monaco'ya gitse yeni bahane ne olacak çok merak ediyorum yine neyi bekleriz acep

Kalinic Monaco'ya gitse yeni bahane ne olacak çok merak ediyorum yine neyi bekleriz acep

Monaco cingene pazarligi yapiyor, 2,3 kurus icin direniyor. Adamlar gecen yil 300m euroya adam sattilar ve falcao alacaklari 1,2 milyon euro icin cingene pazarligini yapiyor. Adamlar tok satici, biliyorlarki elinde sonunda biz o parayi vermek durumundayiz

sağ bek
belhanda yerine adam
sol açık
stoper

4 transfer lazm falcao hariç tabi hiç bişey olmayacak

Monaco için hiç ciddi bir forvet haberi çıkmadı Ahmet Bulut hafta başı imzalar diyodu Monaco

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt