Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaptan olarak çıkıyor bir de leş herif , hocayı her konuda desteklerim ama bu Selçuk konusunda desteklemem evlat diye tutması çok yanlış.

Kesinlikle, ona verdiğimiz süreyi gençlere versek daha kötü oynamazlar hatta onları kazanırdık. Hocaya gelince, malesef böyle takıntıları var.

Falcao hangi gün geliyor şimdi

dursun özbeksalı bombalar ile ilgili görsel sonucu

c9c903a28bd05ce2be445c3574e06efe.jpg

Türk hocaların vizyonu işte şenol güneş kadar.Fatih terimin bu sistemden çıkıp böyle akıllı işler yapması gerçekten kolay değilmiş.Helal olsun hocaya
Şenol güneş kadar sinsi bir herif yok bunun zihniyetlede alakası yok o herif tam bir tilki şu an terime olan kıskançlığından kuduruyordur kendisini yiyordur eminim ,terimin önünü kesmek için her yolu dener

Kaptan olarak çıkıyor bir de leş herif , hocayı her konuda desteklerim ama bu Selçuk konusunda desteklemem evlat diye tutması çok yanlış.

Çünkü bahsettiğin kişi hocanın kariyerini ciddi olarak etkiledi.Selçuk en iyi dönemlerini hocanın yönetiminde yaşadı.Ekstra olarak milli takımda hocanın gidişatını direkt olarak etkiledi(İzlanda maçında attığı frikiğiyle)

Sneijder gitmese ona da sahip çıkardı ne kadar kötü olursa olsun

Böyle takıntıları var evet bazen tutuyor işte Donk olayı gibi

Türk hocaların vizyonu işte şenol güneş kadar.Fatih terimin bu sistemden çıkıp böyle akıllı işler yapması gerçekten kolay değilmiş.Helal olsun hocaya

2014 te bizimkiler baktılar ki önümüz kesilecek, hoca 3 seneliğine milli takıma gidip yabancıyı serbest bırakıp geldi (komplo teorisi 😊) Ama hemen arkasından vizyonsuzlar eski düzene döndürmeye çalışıyor

Orta sahaya alternatif yok mu mitroglu ne oldu ikinci forvet gelmeyecek mi falcao ile uyuttu yönetim bizi bir de defans lazım uyumayin yangın tayfa ....

Selçuk 2 yaş büyük galiba.Aslında 83 doğumlu diye okumuştum bir yerde.

en son banlandı hatırladığım kadarıyla burada cezası bitti mi bilmiyorum ama yada kızdı gelmiyor buralara artık tiwit bile paylaşmıyor küstürdük kralı :asd:
Haber yok ki birisi Bir şey paylaşsa 10 dakika sonra damlıyor. Şunu istiyoruz bunu istiyoruz diye sonra bakın ilk ben söyledim diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt