- 31 Aralık 2015
- 14.482
- 9.398
- 1.588
Salı günüFalcao hangi gün geliyor şimdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salı günüFalcao hangi gün geliyor şimdi
Kaptan olarak çıkıyor bir de leş herif , hocayı her konuda desteklerim ama bu Selçuk konusunda desteklemem evlat diye tutması çok yanlış.
salıya kadar haber gelir renktaşım hatta salı kendisi gelir diye düşünüyorum.onumuzdeki hafta falcaonun gelip gelmeyecegi kesinlesir
kesinlesmezse yonetim son haftada baska bir forvet almaya calisir
salıya kadar haber gelir renktaşım hatta salı kendisi gelir diye düşünüyorum.
Diagne cok saf ve iyi niyetli bir insan
Muhtemelen futboldan sonra bes parasiz kalacak
Herkes kandirmaya calisiyor
Diagne adamogluadamdir

tipini sss..
Şenol güneş kadar sinsi bir herif yok bunun zihniyetlede alakası yok o herif tam bir tilki şu an terime olan kıskançlığından kuduruyordur kendisini yiyordur eminim ,terimin önünü kesmek için her yolu denerTürk hocaların vizyonu işte şenol güneş kadar.Fatih terimin bu sistemden çıkıp böyle akıllı işler yapması gerçekten kolay değilmiş.Helal olsun hocaya
en son banlandı hatırladığım kadarıyla burada cezası bitti mi bilmiyorum ama yada kızdı gelmiyor buralara artık tiwit bile paylaşmıyor küstürdük kralı@Ahmet Denizci reyiz işler kesat herhalde

Kaptan olarak çıkıyor bir de leş herif , hocayı her konuda desteklerim ama bu Selçuk konusunda desteklemem evlat diye tutması çok yanlış.
Türk hocaların vizyonu işte şenol güneş kadar.Fatih terimin bu sistemden çıkıp böyle akıllı işler yapması gerçekten kolay değilmiş.Helal olsun hocaya
Haber yok ki birisi Bir şey paylaşsa 10 dakika sonra damlıyor. Şunu istiyoruz bunu istiyoruz diye sonra bakın ilk ben söyledim diyor.en son banlandı hatırladığım kadarıyla burada cezası bitti mi bilmiyorum ama yada kızdı gelmiyor buralara artık tiwit bile paylaşmıyor küstürdük kralı![]()