Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
makineki gibi iskandinav forvetlerin hastasiyim. uzun boylu ve guclu oluyor genelde

Kasımpaşa da deli oynuyor bu mu övülen trabzon, trezege diagne yok ama genede eziyorlar trabzonu

Falcao için kötü haberim var beyler. Gs store derince müdürlüğünden aldığım bilgiye göre falcao formaları için mevcut yetmicekmiş. T shirtlerinizi götürüp arkasına falcao yazdırabilirsiniz bedava. Bu da böyle bir bilgidir. Kaynak sormayın

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1566158052686.webp

Kerim Hafez fena oyuncu değil

Edit: Geçen sene de başak ve paşada kiralıkmış ama izlediğimi hatırlamıyorum

Rennes'de ki 2002'li elemanı bayağı övmüşlerdi iyi de oynuyor Paris'e karşı.

Performansından bağımsız konuşuyorum.. Şu sörluthu biz alsak millet küfrederdi istatistiksel olarak berbattı palaceta.. Böyle adamları biz almayız burası Galatasaray trabzon değil taraftar baskısı var ister istemez ya adı sanı olacak ya da iyi sezon geçirecek bizimkilerin alması için..

Ze luis dün ne goller attı öyle yaw, 3 golü de birbirinden güzel. Kime el attıysak çoştu arkadaş. Bi tetteh mal çıktı aralarında

Performansından bağımsız konuşuyorum.. Şu sörluthu biz alsak millet küfrederdi istatistiksel olarak berbattı palaceta.. Böyle adamları biz almayız burası Galatasaray trabzon değil taraftar baskısı var ister istemez ya adı sanı olacak ya da iyi sezon geçirecek bizimkilerin alması için..
Mesela emre mor ts de olsa her türlü kral olur hayvani bir istatistik yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt