Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Beyaz TVyi izleyin haindir
su an Falcaou konusuyorlar
su an Falcaou konusuyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte futboldan anlayan bir renktaşSivas fener malatya sampiyonluk için yarisir
Biz bjk ve basak ile küme düsme mücadelesine gireriz ilk hafta bunu net olarak gösteriyor.
Jahovic muric gol 30-40 gol ile gol kralligi yarisina girebilir Falcao bunlarin tirnagi olamaz malesef

Buymuş kaynak.
Kardesim senin derdin ne ? Ben bir tarafimdan mi uydurdum gördüm paylastim ne adamsin yaHe Cimbom Factsmis
forumu okuyup Mehmet Akifin sIkmasInI haber olarak paylasiyorlar
Hangi takımlısın r'taş?Falcao hariç 4 transfer daha lazım
sIkma canini renktas herkes sIkIyorKardesim senin derdin ne ? Ben bir tarafimdan mi uydurdum gördüm paylastim ne adamsin ya
Yahu herkes duyumcu olmuş memlekette anlamadım gittiKendi yapınca armut olmuyo da ben oluyorum. Dangalak
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Monacovalla paris yeniliyor lyon şampi diyebilir miyiz acaba
İşte futboldan anlayan bir renktaş![]()
Pazar günü 80. dakikada paraşütle direk sahaya iner golünü atar.Falçao hangi gün geliyor şimdi salı idi çarşamba oldu şimdide perşembeye mi kaydı.Günleri kaydıra kaydıra eylüle geldik ..k.
Pas futbolu aşılamaya çalışıyor galiba hiç olmadı ben öyle düşünüyorum topun peşinde koşmaktansa topun ayağımızda olduğu futbol oynatmak istediği için oynatıyor olabilir zaten ayağı düzgün topcular alıyor farkındaysan Babel Jimmy falcao gelirse seri nzonzi felan pas futbolu tercih olacak oynatmaya değil oynatmak için ..Yalnız hocanın Seri Selçuk orta sahasını hala anlayabilmiş değilim![]()
Galatasaraylıyım elhamdülillahHangi takımlısın r'taş?![]()
Demek ki Salı’dan önce açıklanacak Perşembe’den önce gelecek Cuma’dan önce sağlık kontrolünden geçecekbeyaz futbol - falcao aksilik olmazsa perşembe özel bir jetle ailesiyle geliyor %99,9. otel yeri bile belliymiş , salı açıklanacakmış.
çırağan otelinde kalacak , cuma sağlık kontrolü.