- 19 Mart 2014
- 29.453
- 30.923
- 2.718
NZONZi şu an Malkara-Keşan üzerinde uçuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yuh Roma'dan mı geliyor buBir saat sonra İstanbul'da olacak.
isin gücün troll haaaaa![]()
nesemiz su an dipte falcao gelmedikce bize gülmek haram, yönetim istifaYok be kanka forumun nese seviyesini yukarda tutmaya çalisiyorum![]()
Bizim transferler hep yabancı basından çıkınca gerçekleşiyor o zaman ciddi ciddi ilgileniyoruz. Yalnız renktaş Fred haberleri vardı o da mı yabancı kaynaktıYabanci
Roma üzerinden geliyor renktaş nevzat kaynaklı özel bilgiYuh Roma'dan mı geliyor bu
nesemiz su an dipte falcao gelmedikce bize gülmek haram, yönetim istifa
Evet sonradan çıkan fred haberleri ingiliz basınına aitBizim transferler hep yabancı basından çıkınca gerçekleşiyor o zaman ciddi ciddi ilgileniyoruz. Yalnız renktaş Fred haberleri vardı o da mı yabancı kaynaktı
SM-N910H cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Millet son 24 saattir yıprandı baya falcao konusunda. YoruldukHani beyler uçak takip?
Yav kimse mi heyecanlanmıyor Nzonzi geliyor ulan![]()
Nzonzi an itibariyle Türkiye sınırları içerinde
![]()
TK1864 (THY1864) Turkish Airlines Uçuş Takibi ve Geçmişi - FlightAware
Track Turkish Airlines (TK) #1864 flight from Leonardo da Vinci Int'l (Fiumicino Int'l) to Istanbul Airporttr.flightaware.com
Bana bu oyuncu da gelecek gibi geliyorEvet sonradan çıkan fred haberleri ingiliz basınına ait
Hani beyler uçak takip?
Yav kimse mi heyecanlanmıyor Nzonzi geliyor ulan![]()
hazir yoldayken mitroyu atinaya atmislarPilot yunanistan üzeri niye zikzak yapmis?
Bende Tekirdağ'da oturuyorm cama ciksam görür müyüm abeyy cok heycan yaptımNZONZi şu an Malkara-Keşan üzerinde uçuyor.