Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1566213516955.webp

6. Taraftarin %99 unun fitboldan ve futbolcudan anlamadigini ve onlarin taleplerine gore futbolcu transfer etmemesi gerektigini de yönetim ogrenmeli.

7. Diagne 2. Tarık Çamdal vakasıdir. GS 25 milyon euro, yani 150 milyon TL civari parayi cope atmistir Gomis i 1.5 milyon euro fazla verip elde tutacagina !
Taraftarın çok isteyeceğini zannetmiyorum devre arası dönemin başında sorsalar diagneyi istermisiniz diye çoğunluk istemeyiz derdi son gün denize düşen yılana sarılır misali kazığa oturduk alanlarla patolarla oyalandık madem olmuyor adam gibi birini kiralardın kardeşim birde tettehi istediler 10 milyon gömüyolardı az daha kim bu yanlıştan döndürdüyse Allah ondan razı olsun

...............................muslera...................................
cafu.......luyindama....stam....roberto carlos
...................seri.....nzonzi.....banega................
.............................feghouli.................................
....................falcao.............babel.....................

Taraftarın çok isteyeceğini zannetmiyorum devre arası dönemin başında sorsalar diagneyi istermisiniz diye çoğunluk istemeyiz derdi son gün denize düşen yılana sarılır misali kazığa oturduk alanlarla patolarla oyalandık madem olmuyor adam gibi birini kiralardın kardeşim birde tettehi istediler 10 milyon gömüyolardı az daha kim bu yanlıştan döndürdüyse Allah ondan razı olsun

Bunlar hep scoutçuluk sevdasından renktaş

Diagne iyi yapiyor taraftari kizdirarak.

Bundan sonra akilli olacaksiniz, elinizdeki degerleri kamuoyunda rezil etmeyeceksiniz.

Ya bir kere kendinizi adamin yerine koyun; 30 gol atmisiniz ama taraftar git diye KÜFÜR EDIYOR!

Bu nasil kafa arkadas? Baski yapilamsaydi, yönetim rica edip anlatsaydi adam simdiye gitmisti bile.
S..rım onun attığı 30 gole..

Yenilmişsin sahada aptal aptal gol kaçırdığın maçta..

Ruh gibi oynamışsın.. çıkıp sırıtarak resim paylaşıyor birde..

Yedi ceddine de söverler dayak ta atarlar..

Gezmeye mi ne halta gidiyorsa gitsin resim atarak taraftarla aklı sıra dalga geçiyor nursuz tembel

Yani transfer komitesinde ben olsam ve bana Diagne'nin videolarını seyrettirip 13 milyon euro fiyat çekseler küfür eder kalkarım masadan

En fazla 1,5 - 2 milyon euro verilecek adama 13 milyon euro bayıldık şaka gibi

Sonra Diagne'ye tepki gösteriyoruz neymiş oynamıyormuş

Laa zaten bu adam kasımpaşada'da bundan daha fazla oynamıyordu

Çıldırmamak elde değil yahu

Aynen öyle. O yönetime ve ya teknik ekibe oturanlar bunu bilecek. Bilmiyorsa işini layığı ile yapamıyor demektir. Belli ki teknik ekibimiz bunu izlememiş.

Camiadaki olumsuz havanın sebebi Diagne'yi taraftar istememesine rağmen takımda kalıp sosyal medya paylaşımlarıyla taraftarı daha çok sinir etmesi. Son 2 hafta kaldı ve istenmeyen adam takımda kaldı. Savunmanın performansı karamsarlık yaratıyor. Falcao transferi olsa dahi Şampiyonlar Ligi için umutlu bir taraftar olmayacak.

Yav bu Emre Taşdemir Yine sakatlanmış Bu herif cenabet mi geziyor ne yapıyor anlamadım ben.
Bunlar hep işbilmemezlik geçen yaz ömer çöpünü alacağına umut meraşı alsaydın taş gibi sol bek yedeğin olurdu devre arasındada kronik sakat emreye muhtaç kalmazdın tabi umutun adını bursa almadan önce duymuşlarmıdır orası muamma

Diagne iyi yapiyor taraftari kizdirarak.

Bundan sonra akilli olacaksiniz, elinizdeki degerleri kamuoyunda rezil etmeyeceksiniz.

Ya bir kere kendinizi adamin yerine koyun; 30 gol atmisiniz ama taraftar git diye KÜFÜR EDIYOR!

Bu nasil kafa arkadas? Baski yapilamsaydi, yönetim rica edip anlatsaydi adam simdiye gitmisti bile.
Bu nasil kafa arkadas!

Diagne her türlü gidecek ama insta ergenleri zorluk çıkarması adına adamı şartlıyor resmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt