- 25 Temmuz 2011
- 7.297
- 4.243
- 1.938
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftarın çok isteyeceğini zannetmiyorum devre arası dönemin başında sorsalar diagneyi istermisiniz diye çoğunluk istemeyiz derdi son gün denize düşen yılana sarılır misali kazığa oturduk alanlarla patolarla oyalandık madem olmuyor adam gibi birini kiralardın kardeşim birde tettehi istediler 10 milyon gömüyolardı az daha kim bu yanlıştan döndürdüyse Allah ondan razı olsun6. Taraftarin %99 unun fitboldan ve futbolcudan anlamadigini ve onlarin taleplerine gore futbolcu transfer etmemesi gerektigini de yönetim ogrenmeli.
7. Diagne 2. Tarık Çamdal vakasıdir. GS 25 milyon euro, yani 150 milyon TL civari parayi cope atmistir Gomis i 1.5 milyon euro fazla verip elde tutacagina !
Taraftarın çok isteyeceğini zannetmiyorum devre arası dönemin başında sorsalar diagneyi istermisiniz diye çoğunluk istemeyiz derdi son gün denize düşen yılana sarılır misali kazığa oturduk alanlarla patolarla oyalandık madem olmuyor adam gibi birini kiralardın kardeşim birde tettehi istediler 10 milyon gömüyolardı az daha kim bu yanlıştan döndürdüyse Allah ondan razı olsun
''Kapının önüne koyma'' nın bedeli ağırdır ama!..O liglerde sen taraftarla bi dalga geç de kapının önüne kedi gibi nasıl koyuyorlar bi izle
Bu scoutçuluk değil menajer kazığıdır olsa olsa he scoutçuluk ise emre utkucanın şu an paylaşım yapmaya yüzünün olmaması lazımdı iki transfer yaptı diye biyerleri arşa çıktıBunlar hep scoutçuluk sevdasından renktaş
S..rım onun attığı 30 gole..Diagne iyi yapiyor taraftari kizdirarak.
Bundan sonra akilli olacaksiniz, elinizdeki degerleri kamuoyunda rezil etmeyeceksiniz.
Ya bir kere kendinizi adamin yerine koyun; 30 gol atmisiniz ama taraftar git diye KÜFÜR EDIYOR!
Bu nasil kafa arkadas? Baski yapilamsaydi, yönetim rica edip anlatsaydi adam simdiye gitmisti bile.
Falcao için Çarşamba KAP Bildirimi yapılacak Peşembe İstanbula gelecek..
2 kaynağımdan da teyit ettiğim son bilgi budur..
Yani transfer komitesinde ben olsam ve bana Diagne'nin videolarını seyrettirip 13 milyon euro fiyat çekseler küfür eder kalkarım masadan
En fazla 1,5 - 2 milyon euro verilecek adama 13 milyon euro bayıldık şaka gibi
Sonra Diagne'ye tepki gösteriyoruz neymiş oynamıyormuş
Laa zaten bu adam kasımpaşada'da bundan daha fazla oynamıyordu
Çıldırmamak elde değil yahu
Evet
Bunlar hep işbilmemezlik geçen yaz ömer çöpünü alacağına umut meraşı alsaydın taş gibi sol bek yedeğin olurdu devre arasındada kronik sakat emreye muhtaç kalmazdın tabi umutun adını bursa almadan önce duymuşlarmıdır orası muammaYav bu Emre Taşdemir Yine sakatlanmış Bu herif cenabet mi geziyor ne yapıyor anlamadım ben.
Bu nasil kafa arkadas!Diagne iyi yapiyor taraftari kizdirarak.
Bundan sonra akilli olacaksiniz, elinizdeki degerleri kamuoyunda rezil etmeyeceksiniz.
Ya bir kere kendinizi adamin yerine koyun; 30 gol atmisiniz ama taraftar git diye KÜFÜR EDIYOR!
Bu nasil kafa arkadas? Baski yapilamsaydi, yönetim rica edip anlatsaydi adam simdiye gitmisti bile.
Yarın ki karşılaşma: Mustafa Solak vs Şeref Aydın
nasıl kafa?Bu nasil kafa arkadas!