Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denizlispor a belhanda recep niyaz takasi onerelim. Belhandanin ucretinin yarisini da biz karsilayalim.

Ben Falcao'yu beklemeyi cumartesi bıraktım. Ne bizim basın ne yabancı basın Bi bok bilmiyor. Falcao geliyor diyorlar sonra pat hemen Bi pürüz çıkıyor. Sonra tekrar olumlu haberler v.s kimsenin bir şey bildiği yok.

Alper 2022 yılına kadar olan sözleşme süresi aynı olacak şekilde ücretinde %40 indirime gitmiş. Aşağıdaki örnekler de Fenerbahçe'den neden bir şey olmayacağını kanıtlıyor

Bunları kandırmak o kadar kolay ki.

Ekli dosyayı görüntüle 56722 Ekli dosyayı görüntüle 56723 Ekli dosyayı görüntüle 56724 Ekli dosyayı görüntüle 56725 Ekli dosyayı görüntüle 56728 Ekli dosyayı görüntüle 56729
Alper bu hareketiyle 3 yıllık sözleşmeyi garanti altına aldı akıllı adammış. Yoksa en fazla 1 sene içinde kovulacaktı

Konya maçina yetismeli. O diagne nin yine takımı 10 kişi birakmasini görmek istemiyorum. Sırf zarar.

denizlispor a belhanda recep niyaz takasi onerelim. Belhandanin ucretinin yarisini da biz karsilayalim.

1566226117669.webp

Alper 2022 yılına kadar olan sözleşme süresi aynı olacak şekilde ücretinde %40 indirime gitmiş. Aşağıdaki örnekler de Fenerbahçe'den neden bir şey olmayacağını kanıtlıyor

Bunları kandırmak o kadar kolay ki.

Ekli dosyayı görüntüle 56722 Ekli dosyayı görüntüle 56723 Ekli dosyayı görüntüle 56724 Ekli dosyayı görüntüle 56725 Ekli dosyayı görüntüle 56728 Ekli dosyayı görüntüle 56729
Kaptanımız ücretinde indirime gitti. Helal olsun büyük kaptan

Salı Kap gelir.Çarşamba da Falcao İstanbul'a gelir tarzı tweet atmış.Bunu yazan ultrAslan üyesi.Twitter profilini buraya yazmam doğru olmaz..

topal lazım bu takıma selçukla olmaz
Bu yol yıllık 2.5 milyon eurodan nef sponsorluk yoluna doğru gidiyor yine. Kocaman markaya sponsor bulunamıyor bu ne saçma iştir yahu bundan 15 sene önce dolar cinsinden daha fazla bedelde sponsorluk alıyorduk

Haluk Yürekli: "Transferin bitimine kısa bir süre kala Galatasaray 3 Milyon Euroluk satış yapamaz ise Luyindama CL kadrosuna yazılamıyor."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt