Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren'de ilk geldiği haftalarda rövaşatadan atınca sonunda eli ayağı düzgün forvet bulduk demiştim. :red: Fikirler çabuk değişiyor adam bir maç gol atıyor tüh kaçırdık adamı oluyor, diğer maç atamayınca iyi ki almamışız deniyor.

ECWbFr9XYAA-rxv

Rezalet kesinlikle. Geçen sene gol kralı olsa yine anlarım oraya gönderme diye de bu saçmalığın hiç bir yenilir yutulur tarafı yok. Bu fenerli şerefsiz adam orayı fb tv sandı herhalde
Adamın bağırmasına bakmayın beyler. Geçen sene Başakşehirle yaptığımız Şampiyonluk maçında sayılan sayılmayan 4 golde de hunharca bağırdı. Adam maçı yaşıyor. Sadece o kullandığı cümle yanlıştı

Beyler uzak kaldım 3 penaltı verilmiş. Kaçı gerçekten penaltı? Bu sene gerçek Rakibimizin formunu merak ediyorum. Geçen sene de iyi oynuyorlardı ama bu sene baya baya bir güçlendiler. Fenerden değil hakemlerden bahsediyorum bu arada

Birakin bir mac sevinsinler kendilerini sampiyon gorsunler..Malatya sivas kazandi sonucta net skorla..adamlarin rakipleri kazandi sonuc normal

Sturridge bu akşam 23:30'da İstanbul'da olacak.

Mbaye Diagne muricin içinden geçer . Adamı conte beğenmiş juveye almış muriç nedir .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Birincisi %0
İkincisi %100
Üçüncüsü %50 penaltı

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben en az ikisi değildir üçüncü de yüzde 50dir demiştim. Daha form tutamamışlar anlaşılan. Yalnız biz kuzu gibi sessiz sessiz bekliyoruz. Kurbanlık koyun gibi kesecekler bizi. Haluk Ulusoy’a laf ederlerdi başımıza Beşiktaş’ın başkanı Demirören, şimdide Fener’in as başkanı geldi. Adam kıtlığı var koyduğumun memleketinde. Bizimkilerden tık yok. Çekiliriz ligden diyemiyorsun. Onu geç Galatasaray taraftarını organize edemiyorsun

Bu stadlardaki reklam panoları top falan gelince nasıl bozulmuyor bu panolar tv gibi sonuçta açıklamasını yapabilecek var mı merak ettim kafama takıldı

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”

-İmparator Fatih Terim

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt