- 1 Mayıs 2018
- 57.149
- 47.960
- 3.873
Aspor da Evren e veya Emre Bol a bişey oldu ama anlamadım kime. Allah korusun
noldu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aspor da Evren e veya Emre Bol a bişey oldu ama anlamadım kime. Allah korusun
Birincisi %0
İkincisi %100
Üçüncüsü %50 penaltı
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Program vtr girdi. Birinin tansiyonu falan düşmüş olabilir inşallah fazlası yokturAspor da Evren e veya Emre Bol a bişey oldu ama anlamadım kime. Allah korusun
Kırk yılda bi galip gelmişiz gölge düşürmeyelim
nasılAspor da Evren e veya Emre Bol a bişey oldu ama anlamadım kime. Allah korusun
3. penaltıda ben temas göremedim kamera açıları yetersizBirincisi %0
İkincisi %100
Üçüncüsü %50 penaltı
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kamera Ender Bilgindeydi. Evrenin sesi geldi. Abi bi saniye abiii diye bagardı. Yayını kestiler. Haldun Domaça da bişey olmuş olabilir. Yalnız Ender Bilgin Emre ye baktı yayın kesilmeden. Tahminim Emre BolNe oldu?
Şu 1 şampiyonluk alan ersunun fb taraftarından gördüğü desteğe bak birde 8 şampiyonluğu olan terimin gs taraftarından gördüğü desteğe bak.Adam konyada puan kaybetse istifa et pirlo zaten haklıydı diyecekler başlayacak.
Valla ben böyle bir şey görmedim adamlar sanırsın şampiyon oldu bizim burada konvoy yaptılar lan şampiyon fener diye bunlar ne kafası yaşıyor.
Bu arada rok beyaz tvye dönmüş boşnaklardan özür dileme derdine düşmüş
Farkta o zaten yoksa hamzaoğluda kalırdı bir sezon daha üç kupa aldı,eleştiri ayrı gevşeklik ayrı ona katılırım
iPad cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haldun domaç olabilir inşallah bir şeyi yoktur
Yoksa biri tuhaf bir laf mı etti yayını kestileremre bolsa sikinti yok
Adamlar 4 sene sonra lider olmuşlar. Haftasonuna kadar kutlama yaparlar artık