Onur Meraş
Parçalı Üye
- 24 Ocak 2019
- 3.297
- 2.715
- 648
Şimdi baktım Falcao merti takip etmiş bu iş bitmiş
)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao, Mert Çetin'i takip etmiş..Bu resimdeki falcao mu ? birde merto kim![]()
Bizim çevirmen Mert Çetin , hayırlı olsun diyelim artıkBu resimdeki falcao mu ? birde merto kim![]()
bu haftada gelmezse eğer,yine günlerden oldu salı
hep beraber bekliyoruz kap'ı
eğer gelmezse kolombiya kaplanı
masalarda yine hazırdır meze, rakı...
Herkes falcao kap diyor da monaco daha forvet almadi
Hayirlisi bakalim
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ligin ilk haftasında maçların hepsinin kenarından köşesinden kısmende olsa izledim.
Büyük takımlarla anadolu takımlar arasındaki makas biraz daha kapanmış. Özellikle artık deplasmanda anadolu takımını yenmek hiç te kolay değil.
IBB avcının IBB si değil daha farklı bir takım olmuş ama daha form tutmuşlar diyemem ama ilk 5e girerler diye düşünüyorum.
Trabzon genç oyunculardan kurulu bir takım ama takıma liderlik edecek abileri yok. Saha içi liderleri yok. Kasımpaşa karşısında ezildiler. Aşırı abartıldığını düşünüyorum.
Bjk daha Pepin takımı olamamış. Hala kendi kafasına göre oynayan bir takım görüntüsünde. Pep dkunuşlarını yapsada inönüde ıslıklansalar diyorum. Layiç dışında takımı ileri taşıyacak oyuncuları yok. Boyd çöp. Victor ruiz iyi bir kesici ama toplara dan dun vuruyor. Pep sevmez böyle adamları
Febeyi bu hafta değerlendirmek zor asıl haftaya ibb maçında daha sağlıklı değerlendirebiliriz. Gazişehir ligin averaj takımı olur. 20 dakikada 3 penaltı zaten maçı bitirdi. Muriç çok iyi oyuncu biz alsaydın çok daha büyük oyuncu olurdu.
Bize gelirse bizim tek rakibimiz kendimiz. Nzonzi falcao takviyelerine bir de Banega ve bir stoper takviyesi yaparsak ligi yine sürklase ederiz. Ezer geçeriz. Ama şunu artık kabul etmek gerekir. Terimin kurmaya çalıştığı takım topa sürekli sahip olan i set oyunu oynayan karşı kaleye gitmek için acele etmeyen bir pas takımı oluşturmaya çalışıyor. Bakalım nasıl olacak.
İlla Nusret'e gidecek Nusret'in elinden inciği yiyecek diyorsunMert'i takip ettiğine göre konuşmalar geçmiş. Bugün yüzde 98 kap gelir. Perşembe istanbul'a ayak basar nusret'e geçer akşam. Çünkü kap oyuncu gelmeden 1-2 gün önce geliyor