Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.530
- 11.508
- 1.473
Nzonzi son yılların en önemli transferi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babel ile onyekuru karşılaşırmasi yapmıyorum ama bu sene en çok verim alacağımız transfer babel olacak hissi var bende..Babel onyekuru dan iyi her yönüyle.
Kesinlikle renktaş Seri geldiğinde havalara uçmuştuk.Falcaoyu haftalardır beklemekten, bence Seriden daha zor ve önemli transferi yeterince idrak edemedik henüz.Sezonun en önemli transferi.
Niye yasak mı? amacım birkaç gün içinde hepsi görecek demek. Başka bir şey değil.Bunu burda ne paylaşıyon.
onyekurunun bazı artıları vardı ama ben de abartıldığını düşünüyorum
çalım atamıyordu bir kere, delicilik sıfırdı kapanan takıma
Renkdaslar bir sey sormak istiyorum.Imparatorun kupa sayisi Fenevbahceden fazla midir sizce ?
Sadece deplasmanlarda değil her zaman bunu oynamalıyız bizim kanatlarla başka sistem oynanmaz çok gerekirse çifte döner zaten hocaFalcao
Babel Seri Feghouli
Belhanda N'zonzi
Nagatomo - Marcao - Luyindama - Mariano
Muslera
Bunu oynasak daha dengeli olacak sanki deplasmanlarda.![]()
Biri adamın içinde rastgele klavyeye basıyor

Je vais bien aussi. mercioui, tres bien. Et toi?![]()

Aga isim süperForvet icin ilac olur
![]()
Predrag Sikimic - Oyuncu profili
Predrag Sikimic ➤ Sırbistan'den eski futbolcu ➤ Forvet ➤ Son kulüp: Zeleznicar Pancevo ➤ * 29 Ağu 1982, Smederevo, Yugoslavia (SFR)www.transfermarkt.com.tr

fakat bunu şu anda da yapacak adam yok. feghouli'nin ayağına bakacağız yine. ama onda da hız yok maalesef.
onyekuru en azından atletizm katıyordu. onu da kaybettik. ki skorerliği de vardı.
a bientôtJe vais bien aussi. merci
Tartıya koysan İmparator bayaa bi ağır basarSayalım
1 UEFA
8 Lig Şampiyonluğu
3 Türkiye Kupası
5 Türkiye Süper Kupası
Fenerbahçe
19 Süper Lig
6 Türkiye Kupası
9 Süper Kupa